BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaCEO Event’in halka arzına yoğun talep----

CEO Event’in halka arzına yoğun talep

CEO Event’in halka arzına yoğun talep
23 Mayıs 2019 - 13:38 www.finansgundem.com

CEO Event’in halka arz ettiği 6 milyon 800 bin adet hisseye 1422 yatırımcıdan 18 milyon 33 bin adet talep geldi. Büyük işlerin CEO’sunun hisseleri birkaç saat içerisinde kapışıldı.

Borsadan satış yöntemiyle bugün yeni ortaklara kapısını aralayan CEO Event Medya’nın halka arzı yoğun ilgi gördü. 12 milyon lira değerindeki sermayesini, 6 milyon 800 bin lira artırarak 18 milyon 800 bin liraya çıkaran ve artırılan kısmı halka arz eden CEO Event’in halka arzına yaklaşık 3 kat ilgi oldu. Son günlerde borsada yaşanan olumsuz seyre rağmen satışa sunulan 6 milyon 800 bin adet hisse için 1422 yatırımcıdan 18 milyon 33 bin adet talep geldi. 23-24 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle satışı planlanan hisselere gelen yoğun talep nedeniyle halka arz birkaç saat içerisinde tamamlandı. Yılın ikinci halka arzı için 24 Mayıs gün sonu beklenmedi.

FİNANSAL BORCU YOK, KASASI NAKİT DOLU

CEO Event hisseleri yüzde 33 oranında iskonto ile bugün satışa sunuldu. Finansal borcu sıfır olan ve kasasında 31 Aralık 2018 itibarıyla 24 milyon nakit bulunan şirket, halka arzdan yaklaşık 33 milyon lira gelir elde etti.

Bu arada halka arz gelirinin tamamın da şirketin kasasına girecek olması büyük bir avantaj olarak gösteriliyor.

YENİ YATIRIMLAR VE ULUSLARARASI ORTAKLIKLAR

CEO Event halka arz sonrasında, kongre, spor, eğlence, markalı fuar başta olmak üzere kurumsal etkinlik gibi mevcut event alanlarını geliştirmeyi, ayrıca uluslararası girişimler yoluyla Türkiye’deki payını artırmayı ve dünya pazarlarına açılmayı ve marka değerini yükseltmeyi planlıyor. Şirket halka arz gelirini ağırlıklı olarak yeni yatırımlarda kullanarak organik ve inorganik büyümeyi hedefliyor.

CEO Event halka arz sonrası açık hava, medya, reklam, event şirketi ve fuarcılık şirketi yatırımlarının yanı sıra hali hazırda yürüttüğü event yönetimi hizmetlerini, uluslararası müşterilere de hizmet verecek şekilde genişletmeyi amaçlıyor. Bu amaçla farklı ülkelerde şube açmayı, temsilcilik vermeyi ve ortaklık yapmayı öngörüyor.

DÜNYA ÇAPINDA ORGANİZASYONLARA İMZA ATIYOR

Kongre, eğlence, spor, fuar, tasarım ve kurumsal etkinlik CEO Event’in uzmanlık alanları arasında yer alıyor.

Birleşmiş Milletler Dünya İnsani Zirvesi, Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı, WEC Dünya Enerji Kongresi, WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası, FIFA U-20 Dünya Kupası Açılış Töreni, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve İstanbul 2020 Olimpiyat Aday Şehir Tanıtım Etkinlikleri gibi uluslararası eventler, CEO’nun gerçekleştirdiği global ölçekli projelerin bazıları arasında yer alıyor.

Büyük işlerin CEO’sunun borsadan satış yöntemiyle halka arzı bugün başlıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)