BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Uzan: Yakında belgeleri de açıklayacağım----

Cem Uzan: Yakında belgeleri de açıklayacağım

Cem Uzan: Yakında belgeleri de açıklayacağım
15 Şubat 2020 - 16:01 www.finansgundem.com

Cem Uzan sosyal medya hesabında bir video paylaştı ve "Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı?" ifadesini kullandı.

Son dönemde Türkiye’ye döneceği iddia edilen Genç Parti Genel Bakanı Cem Uzan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Arka planda Ahmet Kaya’nın 'Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz' şarkısının çaldığı videoda Uzan’ın Türkiye’de uğradığı operasyonlara ait görüntülere yer verildi.

"Yakında belgeleri de açıklayacağım" diyen Uzan, paylaşımının altına ise Abdullah Gül ve ekibini hedef alarak şunları yazdı:

“Bugün tam 16 sene oldu @aptullahgul ve FETÖ çetesi ve polislerinin arasına daldım simdi hepsi firari @aptullatıfsener (bugün CHP) Ahmet Ertürk ve TMSF denen hırsızlar ordusu!! Ali Babacan ve diğer FETÖ çete mensupları. Ailemin 50 senelik mazisine 218 şirkete 40 bin çalışana tecavüz ettiklerinde. Yüce Allah hepsinin belasını versin. İman sahibi hiç kimse bunu bir insana yapmaz. Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı. Star gazetesinin TMSF’den alan kişi kim? Hapiste mi hala? Her şey açıklanacak. Aydın Doğan ve damadı!!”

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)