BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyükelçilik saldırganının Karlov suikastı bağlantısı----

Büyükelçilik saldırganının Karlov suikastı bağlantısı

Büyükelçilik saldırganının Karlov suikastı bağlantısı
12 Ekim 2018 - 06:46 www.finansgundem.com

ABD Büyükelçiliğine silahlı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık iddianamesinde, büyükelçiliğe saldırı olayının şüphelilerinden Ersin Bayram'ın, Rus Büyükelçi'yi katleden Altıntaş ile telefon görüşmelerine yer verildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen ABD Büyükelçiliği'ne yönelik saldırı soruşturması tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan tarafından hazırlanan iddianamede saldırının organizatörü pozisyonundaki FETÖ'cü işadamı Ersin Bayram ile saldırganlar Ahmet Çelikten, Osman Gündaş ve Talip Bora Kılıç hakkında dava açtı.

İddianamede saldırgan Osman Gündaş'ın patronu olan aynı FETÖ'cü işadamı Ersin Bayram'ın örgüt içindeki konumuna ilişkin tutanağa yer verildi. Tutanakta Bayram'ın FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Radar Mevzi Komutanlığı astsubay yapılanmasının sivil kanadında mahrem imam olduğu belirtildi.

Bayram'ın 525 ByLock kullanıcısıyla irtibatlı olduğu tespit edildi. Bayram'ın, 4 Mayıs 2015'te FETÖ'cü polis Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülen Rus Büyükelçi Andrey Karlov soruşturması kapsamında tutuklanan mahrem imamlardan Ahmet Kılıçarslan ile 66 ve 44 saniyelik iki görüşme yaptığı belirlendi. MASAK raporuna ise Bayram'ın FETÖ Çatı Davası'nda yargılanan örgütün üst düzey yöneticilerinden Alaeddin Kaya'nın firari olan oğlu Zübeyir Kaya ile para tranfseri olduğu belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)