BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBurhanettin Kocamaz Demokrat Parti'den aday oldu----

Burhanettin Kocamaz Demokrat Parti'den aday oldu

Burhanettin Kocamaz Demokrat Parti'den aday oldu
21 Şubat 2019 - 10:49 www.finansgundem.com

Evrakı İl Seçim Kurulu'na geç teslim edildiği için İYİ Parti'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olamayan mevcut başkan Burhanettin Kocamaz'ın Demokrat Parti'nin (DP) adayı olduğu kesinleşti.

DP Mersin İl Başkanı Tural Kadızade, "Şu an itibariyle Burhanettin Kocamaz Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır" dedi.

Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Kadızade, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Kocamaz olduğunu duyurdu.

Kocamaz'ın DP'den adaylığının kesinleştiğini söyleyen Kadızade, "Şu an itibariyle Burhanettin Kocamaz Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır" dedi. 

Kocamaz ile birlikte Ankara'dan Mersin'e dönüş yolunda olduklarını belirten Kadızade, Kocamaz'ın Yüksek Seçim Kurulu'na başvuru evrakının kendisinde olduğunu, Mersin'e döner dönmez evrakı İl Seçim Kurulu'na teslim edeceğini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Burhanettin Kocamaz, partinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

Önceki gün evrakının İl Seçim Kurulu'na teslimi saat 17.00'den yarım saat sonra gerçekleştiği için adaylığı kabul edilmeyen Kocamaz için formül arayışına girilmiş ve Demokrat Parti'den adaylığı ön plana çıkmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)