BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringBurgan Leasing’de atama----

Burgan Leasing’de atama

Burgan Leasing’de atama
31 Ağustos 2020 - 12:25 www.finansgundem.com

Aydın Yusufoğlu, Burgan Leasing Genel Müdür Vekili olarak atandı

Yaratıcı çözümler ve esnek finansal kiralama modelleri sunan Burgan Leasing’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Kiralama ve leasing sektörünün tecrübeli ismi Aydın Yusufoğlu Burgan Leasing’e Genel Müdür Vekili olarak atandı.

Yenilenebilir enerji, tekstil, gayrimenkul, tekne ve sat-geri kirala işlemlerinin yanı sıra operasyonel kiralama da dahil olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Burgan Leasing, insan kaynağına yeni isimler ekleyerek yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Bu doğrultuda sektörün, farklı firma ve birimlerde uzun yıllar tecrübe kazanan deneyimli ismi Aydın Yusufoğlu, Burgan Leasing Genel Müdür Vekili olarak getirildi.

Ağustos ayı itibarıyla Genel Müdür Vekili görevine atanan Aydın Yusufoğlu’na Satış ve Pazarlama operasyonları direkt bağlı olacak.

AYDIN YUSUFOĞLU HAKKINDA

1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Aydın Yusufoğlu, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Master’ını tamamladı. 1998 yılında Pamuk Finansal Kiralama A.Ş.’de çalışma hayatına başlayan Yusufoğlu, 2003 ila 2008 yılları arasında Siemens Finansal Kiralama A.Ş.’de Satış Müdürü olarak çalıştı. Yusufoğlu, şirket bünyesinde 2008 yılından günümüze kadar Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürdü.

Avrupa Birliği’nde ham madde krizi

İkinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)