BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Bitcoin fiyatı 15 bin dolar olmalı'----

'Bitcoin fiyatı 15 bin dolar olmalı'

'Bitcoin fiyatı 15 bin dolar olmalı'
25 Eylül 2020 - 11:11 www.finansgundem.com

Kilit göstergeleri dikkate alan yeni Bloomberg araştırmasına göre Bitcoin fiyatı, 15 bin dolar olmalı

Bloomberg kripto haber bültenine göre kilit bir zincir dahilinde gösterge, şu anda Bitcoin'in (#BTC) hak ettiği fiyatın altında olduğunu öne sürüyor.

Bloomberg'in kripto analisti Mike McGlone, yakın zamanda görülen rekor Bitcoin hash oranlarının ve daha da önemlisi aktif Bitcoin adreslerinin 30 günlük ortalamasının, kripto para için 15.000 dolarlık fiyat seviyesine işaret ettiğine inanıyor:

“Bitcoin hash oranı artmaya devam ediyor ve yakın zamanda yeni rekorlara ulaştı. Aynı zamanda kullanılan adresler de artıyor. Yaygınlık için önde gelen bir ölçü olan Bitcoin adreslerinin 30 günlük ortalaması, 2017'den beri otomatik ölçek tabanlarında ölçüldüğünde 15.000 dolara daha yakın olan fiyata denk geliyor.”

McGlone, Bitcoin'in çalkantılı dönemlerinde de iyimser kalmıştı. Analist, Bitcoin'in “dijital para ve değer saklama aracına doğru değişimde” bir lider gibi göründüğünü söyledi ve kripto paranın hala başarısız olabileceğini kabul etse de, bunun muhtemel olmadığına inandığını açıkladı:

“Grafiğimiz, Bitcoin fiyatının artmaması için değişmesi gereken ana zincir dahilinde ölçüleri (hash oranı ve aktif adresler) gösteriyor.”

Son zamanlarda düşüş ivmesine rağmen Bitcoin'in zincir dahilinde temel ilkelerinin sağlam kaldığı doğru, ancak bu göstergelerin bir fiyat düzeltmesine ne zaman yol açacağı veya yol açıp açmayacağı ise bilinmiyor.

Dünyada çıkarılacak 50 bin ton altın kaldı

Bankaların swap limitleri yükseltildi

Bankalar için en kötüsü geride kaldı

Kredi kartı yönetmeliği değiştirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)