BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi----

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi
24 Ocak 2020 - 18:57 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta yönetim, Abdullah Avcı ve kaptanlarla bir araya geldi ve kötü gidişatı değerlendirdi. Avcı ile yollar ayrıldı, kaptanlar ise Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarında üç puan sözü verdi.

Çıktığı son 8 resmi maçın 7’sinde mağlup olan ve adeta krize sürüklenen Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşandı. Tribünlerin Abdullah Avcı’ya ve oyuncuların bir kısmına büyük bir tepki göstermesi ve tribünler tarafından Avcı’nın istifaya davet edilmesinin ardından yönetim, tesislerde bir toplantı düzenledi. Toplantının ardından Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Toplantıya katılan takım kaptanları yönetimle sorunları tartışırken Ahmet Nur Çebi oyunculara şubat ayının başında maaşlarının ödeneceği sözünü verdi. Kaptanlar ise Göztepe ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında üç puan taahhüt etti. Öte yandan takımda bazı isimlerin kadro dışı bırakılacağı yönünde çıkan iddialar da gerçeğe dönüşmedi. Siyah-beyazlılarda henüz kulüpten resmi açıklama gelmezken bir kadro dışı kararı da alınmadı.

İşte Avcı’nın karnesi…

Aynı zamanda yaklaşık 6 saat süre toplantının ardından Abdullah Avcı ile birlikte Futbol Direktörü Ali Naibi’yle de yollar ayrıldı. Yakın zamanda Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün belli olması bekleniyor. 12 Haziran 2019’da göreve başlayan Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta 27 resmi maça çıktı. 11 galibiyet elde eden Avcı, 3 beraberlik aldı, 13 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Abdullah Avcı döneminde 40 gol attı, 44 gol yedi.

‘Avukatımla görüşün’ dedi, ipler koptu!

Beşiktaş’ta yaşanan sıcak saatlerle ilgili olarak TRT Spor’dan Fırat Günayer canlı yayında detaylar verdi. Günayer, yaklaşık altı saat süren toplantıda son iki saatte tarafların gerildiğini ve Avcı’nın son olarak “O zaman bundan sonrasını avukatımla görüşün” demesiyle iplerin koptuğunu aktardı. Bu ifadeler ile Abdullah Avcı’nın tazminat talebinin de olacağını söyledi.

Avcı'nın ayrılmasının ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)