BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBasketbolda sezonun ilk yarısı seyircisiz oynanacak----

Basketbolda sezonun ilk yarısı seyircisiz oynanacak

Basketbolda sezonun ilk yarısı seyircisiz oynanacak
09 Eylül 2020 - 16:23 www.finansgundem.com

Korona salgını nedeniyle 2020-2021 sezonunun ilk yarısındaki maçlar seyircisiz oynanacak. Kararı duyuran Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, "Ligin ikinci yarısından itibaren seyirci almaya başlayabiliriz" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020-2021 sezonunun ilk yarısındaki maçların seyircisiz oynanacağını söyledi.

Türkoğlu yaptığı açıklamada, Kovid-19'un tüm alanlarda olduğu gibi sporu da etkilediğini dile getirerek, "Biz de Sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde, sezonun ilk yarısının seyircisiz oynanmasının daha uygun ve sağlıklı olacağına karar verdik. Bunu kulüplerimize de bildirdik" dedi.

Basketbolda seyircinin önemine değinen Türkoğlu, şöyle konuştu:

"Bu elbette kolay bir süreç olmayacak. Sporculuk hayatımızda hep dolu tribünler önünde performans sergiledik. Şimdi boş tribünlere oynamak zor olacaktır. Ancak öncelliğimiz hep insan sağlığı. Özellikle ülkemizde artan vaka sayılarından dolayı ilk amacımız, performans gösterecek sporcularımız, antrenörlerimiz ve salonda bulunan arkadaşlarımızın güvenliğini sağlayabilmek. Sağlık Bakanlığımızın, Bilim Kurulumuzun verdiği talimata göre de inşallah ligin ikinci yarısından itibaren seyirci almaya başlayabiliriz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)