BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAxess'le devir değişiyor: Chip-paralar artık kaybolmuyor!----

Axess'le devir değişiyor: Chip-paralar artık kaybolmuyor!

Axess'le devir değişiyor: Chip-paralar artık kaybolmuyor!
25 Ekim 2019 - 15:54 www.finansgundem.com

Chip-paralar silinmiyor, Axess sahipleri kazandıkları chip-paraları biriktiriyor ve diledikleri zaman hayallerinde ne varsa alıyor.

Yıl boyu birbirinden kazançlı kampanyalar sunan Axess, “Axess Kazandırır” söyleminin altını bir kez daha çiziyor. Kaybolmayan chip-paralar ile müşterilerine kazandırmanın yanında biriktirme ayrıcalığı da sağlıyor. 

Axess’in kaybolmayan chip-paraları ile sektörde büyük bir yeniliğe daha imza attığına dikkat çeken Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, "18 yıldır müşterilerine harcarken kazandıran Axess, 5 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye’de her 10 işlemden 1’inde tercih ediliyor. Yıl boyunca kampanyalarımızı takip eden Axess sahiplerine milyonlarca lira chip-para kazandırıyoruz. Bugün itibariyle ise Axess sahipleri için benzersiz bir dönem başlıyor. Kampanyalardan kazanılan chip-paralar artık silinmeyecek, Axessliler kazandıkları chip-paraları zaman kısıtı olmaksızın diledikleri gibi biriktirebilecek. Chip-paraları kolayca biriktirmek için yapılması gereken, Türkiye’nin “kullanıcılarının harcama alışkanlıklarına özel” kampanyalar sunan ilk ödeme sistemleri uygulaması olan Axess Mobil’i takip ederek her ay yüzlerce kampanyadan dilediğine katılmak.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)