BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAsseco SEE 2018 ilk çeyrek sonuçlarını duyurdu----

Asseco SEE 2018 ilk çeyrek sonuçlarını duyurdu

Asseco SEE 2018 ilk çeyrek sonuçlarını duyurdu
24 Mayıs 2018 - 15:23 www.finansgundem.com

Yüzde 14 net kar artışı ile Asseco SEE 2018 yılının ilk çeyreğinde 15.7 milyon euro kar elde etti

Asseco South Eastern Europe (ASEE) 2018 ilk çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı ve buna göre şirket önceki yılın aynı dönemine göre daha iyi sonuçlar elde etti. İlk çeyreğin satış geliri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla %7 artış gösterek 33.2 milyon Euro olarak gerçekleşti.

İlk çeyrekteki büyümeye en büyük katkı sağlayan Ödeme iş birimi oldu. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla, Ödeme iş biriminin satış karı %27 (3.4 milyon EUR) artış ile 15.7 milyon EUR olarak gerçekleşti. Ödeme iş birimindeki en büyük gelir ise, yaklaşık 3 milyon EUR kadar Hırvatistan ve Romanya’daki ATM bakım hizmetlerinden geldi. Bankacılık iş birimi, önceki yılın aynı dönemine kıyasla %2 artış ile satış geliri 7.7 milyon EUR olarak gerçekleşti. Artış en çok ana bankacılık ve mobil uygulamalarda oldu. Sistem entegrasyonu iş birimi ise, önceki yılın aynı dönemine kıyasla %13 düşüş ile 9.7 milyon EUR satış geliri elde etti.

ASEE Yönetim Kurulu Başkanı Piotr Jeleński konuyla ilgili olarak, “Ödeme iş biriminde bu çeyrekte de iyi sonuçlar elde etmemiz bölgedeki itibarımızı ve güçlü markamızı ödeme hizmetleri sağlayıcısı olarak tekrar kuvvetlendirmektedir” dedi.

ASEE’nin ilk çeyrekteki net satış geliri, önceki yılın aynı dönemine kıyasla, %14 artış göstererek, 2.7 milyon olarak gerçekleşti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)