BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank’ta 15 yıl sonra gelen ayrılık----

Anadolubank’ta 15 yıl sonra gelen ayrılık

Anadolubank’ta 15 yıl sonra gelen ayrılık
15 Mayıs 2018 - 18:18 www.finansgundem.com

Bankanın medyadaki yüzü, genç Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan görevinden ayrıldı. Tarafların karşılıklı anlaştığı öğrenildi.

FINANSGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Bankacılık dünyasında sürpriz… Anadolubank Genel Müdür Yardımcılarından Recep Atakan, 15 yıldır ter döktüğü kurum ile yollarını ayırdı.

Finansgundem.com’un ulaştığı bilgilere göre bankanın medyadaki yüzü olarak bilinen Atakan’ın beklentilerinin gerçekleşmediği, tarafların karşılıklı konuşup anlaştığı, genç ama tecrübeli bankacının da bu gelişme üzerine görevi bıraktığı öğrenildi.

İŞTE YENİ YOL HARİTASI

Atakan’ın bundan sonraki yol haritası ne olacak? Çalışma hayatına nerede devam edecek? Konuşulanlara göre Recep Atakan, bazı adreslerle temas halinde. Ancak bu görüşmeler bir bankada ‘üst düzey pozisyonda aktif bir tempo’ için değil. Yakın çevresinden gelen bilgilere göre finansın genç ismi danışmanlık ya da yönetim kurulu üyeliği gibi bir görev üzerinde temaslarını yoğunlaştırıyor.

RECEP ATAKAN HAKKINDA

1968 yılında doğan Recep Atakan, 1989 yılında İTÜ’den mezun oldu. Yapı ve Kredi Bankası, Karon Menkul Değerler, Sümerbank ve Bayındırbank’da çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 2003’te Anadolu Yatırım Genel Müdürlüğü’ne atandı. Daha sonra Anadolubank’ta Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özhan Erkan09 Mart 2019 22:53

    Bildiğimiz Anadolubank işte:)))Yıllar geçse de bankanın yapısı ve bakış açısı hiç değişmiyor. Köşe başlarını tutmuş birkaç kişi ve bitmeyen enteresan ilişkiler paradoksu...