BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta'ya Knime Almanya'dan webinar daveti----

Anadolu Sigorta'ya Knime Almanya'dan webinar daveti

Anadolu Sigorta'ya Knime Almanya'dan webinar daveti
21 Eylül 2020 - 15:10 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta, sigorta suiistimallerini tespit eden “Sosyal Ağ Analizi” çalışması ile Knime’ın düzenlediği webinar’a konuk oluyor.

Knime platformu üzerinde bir süredir devam eden “Sosyal Ağ Analizi – SNA (Social Network Analysis)” çalışmasını uygulamaya sokan Anadolu Sigorta, çalışmanın detaylarını paylaşmak için 23 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek webinar’a katılıyor.

Sigorta suiistimallerinin tespitinde kullanılan geleneksel veri tabanı çözümlerini, Knime platformu üzerinde hayata geçirdiği “Sosyal Ağ Analizi”ile bir ileri aşamaya taşıyan Anadolu Sigorta, Knime Almanya’nın davetiyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında düzenlenecek iki webinar’a katılacak. Webinar’lardan ilki 23 Eylül 2020 tarihinde, saat 15:00-16:00 arasında Türkçe olarak gerçekleştirilecek.

Farklı veri kaynaklarından temin edilen verilerin “Sosya Ağ Analizi” metodolojisiyle işlenmesine dayanan ve özellikle organize suiistimal şüphelilerinin tespit edilmesine hizmet eden çalışmanın detaylarını Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı ile analitik ekibinden Vedat Güneş ve Hüseyin Onur Özcan anlatacaklar.

Sigorta sektörüne ciddi ölçüde zarar veren organize suiistimallerin önlenmesi amacını taşıyan çalışmanın tüm sektöre fikir verebilmesi açısından webinar’a katılım aşağıdaki linkte yer alan formu dolduran herkese açık olacak.

https://knime.zoom.us/webinar/register/WN_amynxNmoRCiTSFdQ3eP7yw

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)