BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAmazon’dan sesli ödeme özelliği----

Amazon’dan sesli ödeme özelliği

Amazon’dan sesli ödeme özelliği
07 Eylül 2020 - 13:52 www.finansgundem.com

ABD’deki araç sürücüleri artık Amazon’un yapay zeka destekli sanal asistan çözümü Alexa’yı kullanarak basit bir sesli komutla akaryakıt ödemelerini yapabilecekler

Gelişmeyle birlikte kullanıcılar “Alexa, yakıtı öde” sesli komutunu kullanarak Amerika genelindeki 11.500 Exxon and Mobil istasyonunda Amazon hesaplarındaki varsayılan ödeme seçeneği aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde ödeme yapabilecekler.

Sesli komut; Alexa özellikli Echo Auto ve Echo Buds gibi hareket halindeyken Alexa uygulamasına bağlanan herhangi bir cihazla çalışacak. Özellik ayrıca Android ve Apple telefonlardaki Alexa uygulaması aracılığıyla da kullanılabilecek.

Amazon konu hakkında “Artık kartınızı kaydırmanıza, posta kodunuzu girmenize veya tuş takımına dokunmanıza gerek yok. Amazon Pay tarafından güvence altına alınan yakıt ödemeleri ile verileriniz daha güvenli, satın alımlarınız ise daha akıcı hale geliyor.” açıklamasını yapıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)