BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank’ın Faaliyet Raporu’na bir ödül de ARC Awards’tan----

Alternatif Bank’ın Faaliyet Raporu’na bir ödül de ARC Awards’tan

Alternatif Bank’ın Faaliyet Raporu’na bir ödül de ARC Awards’tan
11 Ekim 2018 - 17:18 www.finansgundem.com

Alternatif Bank’ın marka değişiminin vurgulandığı 2017 Yılı Faaliyet Raporu, iş ve finans çevrelerince faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak değerlendirilen ARC Awards’ta “Ulusal Bankalar Kapak Tasarımı’’ kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Alternatif Bank’ın 2017 Yılı Faaliyet Raporu, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.  LACP Vision Awards’ın ardından iş ve finans dünyası tarafından faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen ARC (Annual Report Competition) Ödülleri’nde Ulusal Bankalar Kapak Tasarımı kategorisinde ödül aldı. 

Bağımsız ödül kuruluşu The Mercomm tarafından her yıl düzenlenen uluslararası prestije sahip ARC Awards’a bu yıl 34 ülkeden 2.199 faaliyet raporu katıldı. 

Alternatif Bank’ın 2017 Faaliyet Raporu tasarımı, “Sağlam Temeller Üzerinde Yeni Bir Gelecek” mottosu ile bankanın marka değişiminden yola çıkılarak hazırlandı. Kapak tasarımında, eski ve yeni logo özel bir baskı tekniği sayesinde hareketlendirilerek markanın ABank’tan Alternatif Bank’a dönüşümü vurgulandı. 

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Alternatif Bank olarak yenilenen marka yüzümüzü ve bankacılık anlayışımızdaki değişimi yansıtan faaliyet raporumuzun, üst düzey tasarım standartlarının ödüllendirildiği uluslararası ARC Awards’da önemli bir ödüle lâyık görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu tür prestijli ödülleri, kaliteli iş ve hizmet anlayışımızın bir yansıması olarak görüyoruz’’ dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)