BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAhmet Davutoğlu’nun yeni parti binası belli oldu----

Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti binası belli oldu

Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti binası belli oldu
08 Kasım 2019 - 14:15 www.finansgundem.com

Davutoğlu’nun kurmaya hazırlandığı partinin Bahçelievler’de tutulan İstanbul il merkezi Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlenmişti. Yeni partinin İstanbul’daki yeni adresi Küçükçekmece olacak

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulmaya hazırlanan partinin yeni İstanbul il merkezi Küçükçekmece’de tutuldu.

Tadilat çalışmaları başlatılan binanın bu ay sonuna kadar hazırlanması bekleniyor. 

Davutoğlu ekibi geçtiğimiz ay kuracakları partinin İstanbul il başkanlığı olarak kullanılmak üzere Bahçelievler’de bir plaza katını kiraladı.

Ofisin içinde hazırlıklar sürerken mimari tasarım çalışmalarının izinsiz yapıldığı iddiasıyla Bahçelievler Belediyesi, ofisi mühürledi.

Ofis sahibinin zarar görmesini engellemek isteyen Davutoğlu ekibi kontratı iptal ederek yeni merkez arayışlarına başladı.

İlk bulunan ofisi mühürleyen Bahçelievler Belediyesi, Davutoğlu’nun 2014-2016 arasında genel başkanlığını yaptığı AK Parti’ye ait. Davutoğlu, 14 Eylül 2019’da yakın çalışma ekibiyle birlikte AK Parti’den istifa ederek yeni parti çalışmalarına başlamıştı.

Bir dönem AK Parti saflarında siyaset yapan çok sayıda ismin de Davutoğlu ile beraber hareket ettiği biliniyor.

"Eski arkadaşlarımızın ellerinden ve dillerinden emin değiliz"

Davutoğlu’na yakın kaynaklar, yeni bulunan ve partinin İstanbul il başkanlığı olarak kullanılması planlanan binanın yeni bir “engellemeye” maruz kalmaması için belediyesi AK Parti’ye ait olmayan bir ilçede bulunduğunu söylüyor.

Uzun bir dönem AK Parti’de siyaset yapan ve şu anda Davutoğlu ile birlikte hareket eden eski bir milletvekili Independent Türkçe’ye, “Adalet ve hukuku gözetmek için beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızın ellerinden ve dillerinden emin olamadığımız için böyle bir yol seçmeye mecbur bırakıldık” dedi. (IndependentTürkçe)

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kenan08 Kasım 2019 20:35

    Bence bunlara parti kurmaları için kim para yardımı yapıyor araştırılmalı israil abd almanya bilimum türkiye düsmanlari yardım ediyor ve dısarıdan geliyorsa hemen partileri kapatılmali emin olun Erdoganı yıkmak için parti kuruyor bu adam ve Türkiyeyi kaosa sürüklemek bu ve bunun gibilerin emeli

  • bilal09 Kasım 2019 12:37

    daha önceki partiler nasıl kurduysa bunlarda öyle kuruyor

  • Kenan08 Kasım 2019 20:32

    Devidoglu nalları toplayacağı partisini kuruyomuş aman ne güzel bi olay senden olsa olsa ancak chp ip sp hdp ye vagon olur