BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdnan Oktar'a dev operasyon, çok sayıda gözaltı----

Adnan Oktar'a dev operasyon, çok sayıda gözaltı

Adnan Oktar'a dev operasyon, çok sayıda gözaltı
11 Temmuz 2018 - 07:15 www.finansgundem.com

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon düzenlendi. Suçlamalar arasında organize suç örgütü kurmak, uluslararası ajanlık ve küçük çocuklara taciz yer alıyor.

Kedicikleri olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 200 müridinin gözaltına alındığı operasyon sabaha karşı gerçekleştirildi.
Suçlamalar arasında yaşı küçük çocuklara taciz, organize suç örgütü kurmak, uluslararası ajanlık, kara para aklama, tehdit ve şantaj yer alıyor.

Hava destekli operasyonda çok sayıda silah, çelik yelek ve zırhlı araç ele geçirildi.

ADNAN OKTAR ÇENGELKÖY'DEKİ EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alınan Adnan Oktar ve korumalarının polise direndikleri öğrenildi. Ayrıca Adnan Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV'ye de bu sabaha karşı operasyon düzenlendiği öğrenildi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA: OPERASYON BAŞLATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ''Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik operasyon başlatılmıştır. Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik 235 şüpheli hakkında operasyon başlatılmıştır'' denildi.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR

Adnan Oktar ve yanındakiler hakkında Emniyet'e çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi. Şikayette bulunanların arasında küçük yaşta kız çocuklarının aileleri, dolandırılanlar, örgütten ayrıldığı için iftira ve şantaja uğrayanların yer aldığı ileri sürülüyor.

SUÇLAMALAR

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik suçlamalar arasında şunlar yer alıyor:
''Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocukların kaçırılması ve alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesiyle dolandırıcılık, kara para aklama, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, tehdit, iftira, rüşvet, eğitim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi...''

Adnan Oktar operasyonundan ilk kareler...

 

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şerefsiz11 Temmuz 2018 14:42

    Bu şerefsiz kodeste istediği kadar oynayıp durabilir artık.

  • ergn11 Temmuz 2018 11:25

    Bu şaklabanlara niçin şimdiye kadar müdahale edilmediğide ilginç...

  • Ahmetsvgi11 Temmuz 2018 09:54

    Devlet bununlar için var çeteleri yakalamak için var

  • Vsgiahmet11 Temmuz 2018 12:14

    Devlet rüşvet çetelerini yakalamak için var, daha doğrusu vardı. Dört beş yıldır o devleti hallaç pamuğu gibi attılar, şimdi ortaya çıkan şeyin adı tek adam rejimi.

  • Yusuf Yıldız11 Temmuz 2018 09:50

    Hükümetin 16 yıldaki en büyük icraati..yıllardır islamı savunup yarı çıplak süslü kadınlarla tv lerde yayın yapıp kazancının ne olduğu belli olmayan bir grup..geç oldu ama inşallah hayırlısı olmuştur

  • Falanca11 Temmuz 2018 08:46

    Adnan Oktar ın ve talebelerinin herhangi bir yüz kızartıcı suçu olmamıştır! Tam tersine kendisine iftira atanların hadsiz ve sonu gelmez sapıklıkları ortaya çıkmıştır. Başta pkk lı , fetocu ve bazı özel görevli pek çok sapık kendisini susturmak için türlü planlara ve desiseler kurmuştur. Gerçek er geç ortaya çıkacaktır. Adnan Oktar toplumu pek çok konuda uyarmış özellikle kadın ve çocukların korunması homoseksüelliğin toplumda yayıldığını, bunların cüretkar ve ahlaksızca eylemlerine devam ettiğine dikkat çekmiştir. Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmaya çalışırsanız farkında olmadan cehalet çukuruna düşersiniz.

  • Filanca11 Temmuz 2018 12:23

    Falanca kardeş sen hiç dilini yorma. Maalesef insaf kalmamış halkta. Önüne havuz gazeteleri tvleri tarafından ne konursa yiyor onu ve sorgulamiyor. Kana susamış gibi bir oraya bir buraya saldırıyor. Başka eski bir operasyonda bahsetsek o zaman da montaj diyiveriyor. Ama bu siyasi hukuk sisteminde adalet beklemeyeceksin. Çete gibi çalışıyor maalesef l

  • Burçin Yılmaz11 Temmuz 2018 11:39

    Ya Allah aşkına kimi neyi kandırıyorsunuz güldürmeyin adamı...Yok Adnan Oktar toplumu uyarmış da yok gerçeklere parmak basmış da ...Onun parmak bastığı tek yer kediciklerini oynatmak için sesini açmak istediği müzik setinin kumandasıdır...

  • ylmz11 Temmuz 2018 11:28

    Hadi ordan be...Yoruma bak hizaya gel...Sende onlardansın demek...!Çarpık islamcılar...

  • Damat ferit11 Temmuz 2018 08:39

    Vayyy reisi almışlar ya laa....

  • Reyhan11 Temmuz 2018 12:21

    Yolsuzluk yapan ve ihalelerden komisyon alanları, rüşvet alanları aldıkları ispatlananlari da böyle görmek isteriz.

  • güzellik uzmanı11 Temmuz 2018 08:33

    akp yoldaşlarını bir bir satıyor

  • Mustafa Kıraç11 Temmuz 2018 12:18

    Bu adam ve ekibi hem referandumda hem bu seçimde bu şer ittifakına oy verdi ve karşılığında aldığı şey bu, ihanet. Herkesi birer birer sattıkları gibi bunu da sattılar. Net.

  • Xx11 Temmuz 2018 08:28

    Yaa yılardır 1 tv yada gaxetede elestirılmıyodo.neden. herkes korkuyo bu adaödan.cok gec operasyon bence.

  • ozgurg11 Temmuz 2018 08:03

    Gunaydın. Bugüne kadar nerdeydiniz. Yıllarca göz önündeydi.

  • Itri11 Temmuz 2018 08:03

    Delillerin karartilmasi beklenmis

  • metin kara11 Temmuz 2018 07:49

    neden şimdiye kadar beklendi acaba ? nerden kazanıyo bu adam ? kimdir necidir kim koruyo ? resmen islamı kullanarak sapıklık yapan şatlatan bu adam ...

  • Karamedin11 Temmuz 2018 12:20

    İslam'ı kullanarak sapıklık yaptığı senin iddian. Ama İslam'ı kullanarak halkı kandırıp oy toplayıp sonra onca masumu hapse atmadığına eminim ama.