VideolarGündemSağlık Bakanlığı skandal görüntüler için harekete geçti

Sağlık Bakanlığı skandal görüntüler için harekete geçti

11 Ocak 2018, 13:46 İzlenme : 153www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı, Samsun'daki hastanede çalışan stajyer hemşirenin yeni doğmuş bebeğin ağzını kapatıp yüzünü sıktığı görüntülerle ilgili inceleme başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okur12 Ocak 2018 16:38

    bunları yapıp yayınlamak moda oldu, %99 müslüman bir ülkede bu ne cesaret, bu ne duyarsızlık, bu ne vicdansızlık, bu ne ahlaksızlık, bu ne şeytanlık!!!!

  • vatandaş12 Ocak 2018 16:37

    bunların vatandaşıyız, bebekleri bunlara teslim ediyoruz, utanç içerisindeyim. topuna lanet olsun, bugün 12 si, bir kişi bile yorum yapmamış, bu duyarsızlıklar bunlara cesaret veriyor, kınıyorum.bu yapılanlar;vicdansızlıktır, bebeğe zulum olduğundanemanete ihanettir; başkasının emanet ettiği bebeciği malı gibi gördüğündenahlaksızlıktır; bunları çekip internete verdiğindenbüyük bir zulümdür; hepsini büyük bir duyarsızlıkla yapacak desteğe arkalardakine dayanıp millete diklendiğindenAllah'a isyandır; fıtratında olan analık duygusunu bir hiç haline getirdiğindenarkasında ne kadar varsa kendisiyle birlikte topuna yazıklar ve lanet olsun!

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster