BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing'e 150 milyon dolarlık sendikasyon kredisi----

Yapı Kredi Leasing'e 150 milyon dolarlık sendikasyon kredisi

Yapı Kredi Leasing'e 150 milyon dolarlık sendikasyon kredisi
06 Eylül 2017 - 15:31 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing 150 milyon dolarlık sendikasyon kredisi aldı

Yapı Kredi Leasing, 10 bankanın katılımıyla 150 milyon dolar değerinde sendikasyon kredisi sağladı. Yapı Kredi Leasing’in, 2 yıl vadeli sendikasyon kredisi, 115 milyon dolar ve 30 milyon euro olmak üzere iki ayrı döviz cinsinden temin edildi. Yapı Kredi Leasing’in sağladığı bu sendikasyon kredisi, hem küçük hem de büyük ölçekli firmaları desteklemek amacı ile kullandırılacak.

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, sağlanan sendikasyon kredisinin uluslararası piyasalarda Yapı Kredi Leasing’e ve Türkiye’ye duyulan güvenin bir simgesi olduğunu belirterek, şu değerlendirmede bulundu: “Sektörün en köklü kurumlarından biri olarak leasingin tüm olanaklarını müşterilerimizi desteklemek için kullanıyoruz. Teknolojik altyapımız ve hızlı süreçlerimiz sayesinde sektörde birçok ilke imza attık. Bu yılın ilk yarısında 2.3 milyar TL tutarında sözleşme imzaladık ve bir önceki yıla göre yüzde 35 oranında büyüme sağladık. Farklı sektörlerden üreticilerle, distribütörlerle geliştirdiğimiz işbirliği ve kampanyalarla hizmetlerimizi geniş bir müşteri tabanına yayıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ulaştığımız yatırımcı sayısını artırma ve ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunma yönündeki gayretlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz.”

Yapı Kredi Leasing’in sürdürülebilir başarı modelinin uluslararası piyasalar nezdinde de yakından takip edildiğini belirten Torun, “Yapı Kredi Leasing olarak hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada, ithalat ve ihracat yapan firmalarla güvenilir bir iş ortağı olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi Leasing’in Arab Banking Corporation B.S.C. ve Emirates NBD Bank PJSB’in liderliğinde sağladığı sendikasyon kredisinin diğer katılımcı bankaları ise State Bank of India, WBB Bahrain, Ahli United Bank B.S.C., ICBC Turkey Bank A.Ş., United Arab Bank P.J.S.C., Vakifbank International AG, Banka Kombëtare Tregtare Sh.a ve GarantiBank International N.V. oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)