BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing 9 yıldır lider----

Yapı Kredi Leasing 9 yıldır lider

Yapı Kredi Leasing 9 yıldır lider
21 Şubat 2018 - 13:59 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, 2017 yılsonunda 10.8 milyar TL leasing alacağı ile yüzde 20,7 oranında pazar payına ulaşarak, sektörde kesintisiz liderliğini 9. yıla çıkardı.

Türkiye geneline yayılan hizmet ağının yanı sıra teknolojiye yaptığı yatırımları neticesinde müşteri bazında çözüm ürettiklerini belirten Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, 2017 yılsonu ile birlikte gelen kesintisiz liderlik performansı hakkında şu değerlendirmede bulundu:

“Yapı Kredi Leasing olarak 2017 yılında sektör açısından önem taşıyan ilklere imza attık. Üretimi desteklemeye, ülke ekonomisinin büyümesine ve istihdam yaratmaya yardımcı olacak alanlarda öncü olma hedefi doğrultusunda KGF kapsamında tahsis edilmiş limitler içerisinde yüzde 30  pazar payımızla ilk ve en fazla kullandırım yapan kurum olduk. İtalyan İhracat Kredi Kuruluşu’nun (SACE) Milano’ya davet ettiği ilk Türk leasing şirketi olma başarısını gösterdik.

Farklı sektörlerden üreticilerle, distribütörlerle geliştirdiğimiz iş birlikleri ve kampanyalar, hizmetlerimizi daha geniş bir müşteri tabanına ulaştırmamızı sağlıyor. Türkiye’nin en iyi şirketleriyle birlikte hukuki ve mevzuatlar konusunda müşterilerimize ayrıca danışmanlık sağlıyoruz. Dijital taraftaki yatırımlarımızın pozitif sonuçlarını da bu sene daha fazla almaya başladık.

Bu çalışmalarımız neticesinde sene içinde, toplam 3.227 adet sözleşme imzalayıp, 4.1  milyar TL tutarında yeni işlem hacmi yarattık. Bir önceki yıla göre yüzde 33 oranında büyüme sağladık. Ayrıca sosyal sorumluluk alanında da Finansal Kurumlar Birliği ile Orman Genel Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokolle finansal kiralama hatıra ormanı oluşturmak adına tescil edilen her sözleşme için bir fidan dikiminde bulunuyor. Bu güzel proje,  3.227 sözleşme imzalamamızda ayrıca bir motivasyon kaynağı oldu.

2018 yılında da kesintisiz liderliğimizi korurken sektörü büyütme hedefimiz doğrultusunda başarılı performansımızı artırarak sürdüreceğiz.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)