BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank'tan Ticaret odası üyelerine finansman desteği----

VakıfBank'tan Ticaret odası üyelerine finansman desteği

VakıfBank'tan Ticaret odası üyelerine finansman desteği
13 Aralık 2017 - 17:17 www.finansgundem.com

VakıfBank ile İzmir Ticaret Odası arasında imzalanan protokolle Oda üyelerinin finansman ihtiyaçları özel maliyetlerle karşılanacak

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası VakıfBank ile İzmir Ticaret Odası arasında VakıfBank Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turğut ve Ege 2. Bölge Müdürü Hayati Yaman ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende, Oda üyelerinin kredi ihtiyaçlarını uygun maliyetlerle karşılanmasını sağlayacak protokol imzalandı.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, üyelerine özel ve uygun şartlarda kredi kullandırmak için bu yıl VakıfBank ile ikinci protokolü imzaladıklarını ve bu işbirliğinden son derece memnun olduklarını söyledi. Türkiye’de 2002 yılında bankalarla ilk protokol imzalayan Oda olduklarını hatırlatan Demirtaş, “Üyelerimizin daha fazla üretim ve yatırım yapması için ihtiyaç duydukları finansmana ulaşmalarını sağlamak için bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bir çok bankacılık hizmetinde masraf muafiyeti ve teminat mektuplarında uygun komisyon oranları sunan protokol kapsamında, Türk Lirası nakit işletme kredileri, ihracat kredileri, yatırım kredileri, çevre bankacılığı enerji kredileri, EBRD kadın girişimci kredileri, KOSGEB destekli krediler ve gayrinakdi krediler kapsamında uygun maliyetlerle kredi imkanı sağlanıyor.

Türk Lirası Nakit İşletme Kredileri kapsamında İzmir Ticaret Odası üyeleri, işletme faaliyetleri ihtiyaçlarının çözümü için Taksitli İşletme İhtiyaç Kredisi, işletme faaliyetlerini sürdürecekleri, mesleklerini icra edecekleri, firma faaliyetlerinde veya yatırım amacıyla ticari işletmeleri adına gayrimenkul alımlarının finansmanı için kullanabilecekleri İşyeri Edinme Kredisi, 0 km ve ikinci el araç alımlarının finansmanı için Araç Kredisi, araç filosu kurmak için kullanabilecekleri Filo Kredisini uygun maliyetlerle temin edebilecekler.

VakıfBank’ın Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)’ndan sağladığı kaynak kapsamında kredi ihtiyacı bulunan İzmirli işletme sahibi ya da ortağı kadın girişimciler de EBRD Kadın Girişimci Kredilerinden faydalanabilecek.

VakıfBank yatırımcıların yanındaki güç olacak

İzmir Ticaret Odası’yla gerçekleştirilen protokol kapsamında Yatırım Kredileri de oda üyelerinin kullanımına sunuluyor. Banka Kaynaklı TL Yatırımı Kredisi, imalat sanayiinde faaliyet gösteren oda üyelerine, faaliyetleri ile doğrudan ilgili makine, teçhizat ve ekipman alımlarının finansmanına yönelik banka kaynaklarından uzun vadeli yatırım kredisi sağlarken, Banka Kaynaklı Yabancı Para Yatırımı Kredisi de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sunan, istihdamı artıracak yatırımlar yapan firmalara banka kaynaklarından yabancı parayla orta ve uzun vadeli yatırım kredisi sunuyor.

Protokolle ayrıca, İzmirli oda üyeleri ihracat kredileri kapsamında sunulan Banka Kaynaklı İhracat TL/Döviz Kredisi ve Türk Eximbank Kaynaklı İhracat TL/Döviz Kredisi seçenekleriyle ihtiyaçlarını uygun maliyetlerle karşılayabilecek.

Enerji kredilerinde 84 aya varan vade

Enerji verimliliği finansmanında lider Banka ödülü sahibi VakıfBank, çevre bankacılığı enerji kredileri kapsamında oluşturduğu TurSEFF Enerji Verimliliği Kredisi, Makine Alım Kampanyası ve Dünya Bankası KOBİ Enerji Verimliliği Kredilerini de İzmir Ticaret Odası üyelerine 84 aya kadar varan vade seçenekleri ve uygun maliyetlerle sunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)