BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUEFA'dan Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe kararı----

UEFA'dan Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe kararı

UEFA'dan Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe kararı
13 Haziran 2018 - 20:07 www.finansgundem.com

UEFA, Beşiktaş'ın 2017-18 sezonunda FFP kriterlerine uyduğunu açıkladı. Öte yandan UEFA, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer kısıtlamalarının devam ettiğini duyurdu

UEFA, Beşiktaş'ın 2017-18 sezonunda Finansal Fair-Play kriterlerine uyduğunu, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ise anlaşmaya kısmen uyduğunu açıkladı. UEFA'dan yapılan duyuruya göre Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfet kısıtlaması, devam edecek.

FENERBAHÇE'DEN KAP AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, UEFA'nın kararıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, UEFA'nın yaptığı incelemeler sonucunda Fenerbahçe'nin 2017-18 sezonunda hedeflerinin kısmen yerine getirdiğini, anlaşmanın 2019-20 sezon sonuna kadar devam edeceğini duyurdu. Sarı-lacivertlilerin KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"UEFA tarafından Şİrketimizde yapılan incelemerle ilgili yapılan açıklama aşağıdaki gibidir:

UEFA CFCB (Kulüp Finansal Kontrol Kurulu) İnceleme Dairesi'nin yaptığı çalışmalar sonunda, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2017/18 sezonunda belirlenen hedefleri kısmen yerine getirdiği sonucuna varmıştır. Sonuç olarak, transfer kısıtlamaları ve A Listesinde yer alan oyuncu sayısının sınırlandırılması gibi öngörülen koşullu sportif önlemler kaldırılmayacak ve 2018/19 sezonunda uygulanmaya devam edecektir. Varsa, anlaşmada belirtildiği şekilde ek mali kesintiler yapılacaktır. Anlaşma rejimi, en başta öngörüldüğü üzere, Fenerbahçe SK için 2019 / 20 sezonu sonuna kadar uygulanmaya devam edecektir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)