BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ile Rusya'dan dev işbirliği----

Türkiye ile Rusya'dan dev işbirliği

Türkiye ile Rusya'dan dev işbirliği
26 Nisan 2018 - 09:13 www.finansgundem.com

Rusya, Türkiye ile havacılık alanında ortak çalışma başlatmak istiyor

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oleg Boçarov, Rusya’nın Türkiye ile havacılık alanındaki yeni ortak projeler gerçekleştirmek istediğini bildirdi.

Boçarov Antalya’da Eurasia Airshow açılışında yaptığı açıklamada, “Bizim heyetimiz ‘İrkut’ kurumu, Suhoy ve MiG gibi şirketleri, ‘Rusya’nın Helikopterleri’ holdingini, Almaz Antey şirketi önde gelen temsilcileri kapsıyor. Önümüzdeki 5 günün sıkı çalışma içerisinde Türkiye’de ortak ürünlerin üretimine ilişkin ortak kararlar alınmasını sağlayacağını ümit ediyoruz” ifadesini kullandı. 

Boçarov Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ve Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir ile görüşmeler yaptığını belirterek, “Rusya ve Türkiye’nin havacılık birimleri her gün sıkı çalışmalar yürütüyorlar” dedi. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tam komedi26 Nisan 2018 12:09

    abd türkiyeye malzeme vermeyince pakistana atak satmak hayal oldu !!! Yerli ve milli ama montajı yerli bütün parçaları ithal aynı diger ürünlerde olduğu gibi.