BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürk tahvilleri cazip seviyelerde----

Türk tahvilleri cazip seviyelerde

Türk tahvilleri cazip seviyelerde
13 Aralık 2017 - 23:58 www.finansgundem.com

Stone Harbor Investment Partners'in 35 milyar dolarlık fonunun yönetimine katkı sağlayan Stuart Sclater-Booth, Türk tahvillerinin alım fırsatı sunduğunu belirtti.

FINANSGUNDEM.COM

Goldman Sachs Group'un eski para yöneticilerinden şimdi ise Stone Harbor Investment Partners'in 35 milyar dolarlık fonunun yönetimine katkı sağlayan Stuart Sclater-Booth, Türk tahvillerinin alım fırsatı sunduğunu belirtti.

Stuart Sclater-Booth yılın son çeyreğinde ciddi kayıplar yaşamış olsa da Türk tahvillerini sat8ın aldığını belirtti ve aşırı satış süreci sonrasında bu tahvillerin cazip fiyat seviyelerine geldiğini, ve merkez bankasının faiz oranlarını artırarak, kurlardaki yükselişin ve enflasyonun önüne geçmeye çalışmasının büyük bir olasılık haline geldiğini dile getirdi.

Sclater-Booth New York'ta yaptığı açıklamada "Türk Tahvilleri uzun dönemli enflasyon dikkate alındığında uygun bir değer sunuyor. Sonuç olarak merkez bankasının para politikalarını sıkılaştıracağına ve liradaki düşüşü önlemeye ve enflasyon dinamiklerini istikrarlılaştırmaya yönelik adım atacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)