BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın damadından Kaşıkçı açıklaması!----

Trump'ın damadından Kaşıkçı açıklaması!

Trump'ın damadından Kaşıkçı açıklaması!
22 Ekim 2018 - 17:48 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı ve damadı Jared Kushner, Cemal Kaşıkçı konusunda Trump'ın Amerikan çıkarlarını koruyacağını söyledi.

Trump'ın danışmanı ve damadı Jared Kushner, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'yla ilgili bir açıklama yaptı.

Kushner, "Suudi Arabistan önemli bir müttefik. Trump, ABD çıkarlarına odaklanmış durumda. Kaşıkçı konusunda gerçekler ortaya çıktığında Trump ve Pompeo atılacak adımlara karar verecek" ifadelerini kullandı.

Jared Kushner, Trump'ın Ortadoğu politikalarında aldığı etkin rol ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile olan yakın ilişkileriyle Beyaz Saray'da dikkat çeken bir isim.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa22 Ekim 2018 22:57

    Trump ,''inanmadım,anlatılanlardan tatmin olmadım''derken kesenin ağzını biraz daha aç mı diyor? O zaman insanın aklına kötü şeyler geliyor,acaba Amerika öldürterek bir taşta iki kuş mu vurmak istedi?Hem Suudi Arabistan'la Türkiye'nin arasını bozmak istedi, hem de şantajla para sızdırmak.Saddam'a da Kuveyt'i işgal ettirmişti.