BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump-Kim görüşmesiyle ilgili Kremlin'den yorum----

Trump-Kim görüşmesiyle ilgili Kremlin'den yorum

Trump-Kim görüşmesiyle ilgili Kremlin'den yorum
13 Haziran 2018 - 12:54 www.finansgundem.com

Trump-Kim görüşmesi hakkında açıklama yapan Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, "Bu tür toplantılar, yarımadadaki gerginliklerin giderilmesine katkıda bulunuyor" dedi

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı  Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un dün Singapur'da bir araya  geldiği zirveyi memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. 

Peskov, yaptığı açıklamada, Trump ve Kim’in doğrudan diyaloğunun  memnuniyetle karşılandığını dile getirerek  “Sonuçları ne olursa olsun bu tür  toplantılar, yarımadadaki gerginliklerin giderilmesine katkıda bulunuyor ve  durumu birkaç ay önce olduğu kritik noktadan uzaklaştırıyor. Bu memnuniyet vericidir.” ifadelerini kullandı.

Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, Rus tarafı ve Rusya Devlet Başkanı  Vladimir Putin’in, Kore Yarımadası sorununu çözmenin tek yolunun doğrudan diyalog  olduğu görüşünün zirvede teyit edildiğini vurguladı.

Peskov, Putin’in yarın Dünya Futbol Şampiyonası açılış törenine  katılmak üzere Moskova’ya gelen Kuzey Kore Yüksek Halk Meclisi Başkanı Kim Yong  Nam ile görüşeceğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)