BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTescilli çapkın sevgilisine iş kurdu----

Tescilli çapkın sevgilisine iş kurdu

Tescilli çapkın sevgilisine iş kurdu
12 Ocak 2018 - 09:34 www.finansgundem.com

Tescilli çapkın Ömer Dinçkök, eski oyuncu sevgilisi Eylül Deniz'e İngiltere'de iş kuruyor

Akkök Holding ve Akmerkez'in sahiplerinden ünlü iş adamı Ömer Dinçkök, geçen yıl ayrıldığı sevgilisi Eylül Deniz'in gönlünü almayı tekrar başardı. Sabah'tan Bülent Cankurt'un aktardığına göre, Dinçkök sevgilisi Eylül Deniz'e Londra'da sanat galerisi açıyor. İşte Cankurt'un haberinde yer alan ayrıntılar:

Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen sevgilisini koluna takıp dolaşmaktan çekinmeyen Ömer Bey, sevgilisinin bazı isteklerini yerine getirmeyince, geçen yıl Şubat ayında terk edilmişti!
Ancak Eylül Deniz'in hasretine dayanamayan Dinçkök, artık ne vaat ettiyse sevgilisinin gönlünü almayı başarmıştı.

Eşiyle köprüleri iyice atan Ömer Bey'in, artık bir dediğini iki etmediği sevgilisine iş kurduğunu öğrendim, hem de Londra'da...

İŞİ BİLEN BİR ORTAK ALMIŞ

Oyunculuğu tamamen bırakan Eylül Deniz, artık bir işinin olmasını istemiş ve sevgilisi Ömer Dinçkök de bu isteğini kırmamış. Ömer Bey, Eylül Deniz'e, Londra'da sanat galerisi açıyormuş.
Evet, yanlış okumadınız; Eylül Deniz, sanatın dünyadaki en önemli merkezlerinden biri olan Londra'da, sanat galerisi sahibi olacak. Son hazırlıkları süren galeri çok yakında kapılarını açacakmış. Bu arada sosyetede konuşulanlara göre Eylül Hanım, Nişantaşı'nda galerisi olan Sabiha Kurtulmuş'u da kendisine ortak almış!

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)