BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim: Deplasman fobisi olanın Galatasaray'da yeri yok----

Terim: Deplasman fobisi olanın Galatasaray'da yeri yok

Terim: Deplasman fobisi olanın Galatasaray'da yeri yok
23 Eylül 2018 - 23:21 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, 3-0'lık Akhisarspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasman fobisini çok komik bulduğunu belirterek, "Deplasmandan çekinen futbolcunun Galatasaray'da yeri yok" dedi. 

Fatih Terim'in sözleri şöyle:

"Maç öncesi tedirginliğimi ifade etmiştim. Lokomotiv Moskova maçından sonra bir konsantrasyon eksikliği olur mu diye düşünmüştük. Bu maçta rotasyon da yapmadık. Sadece bir kurgu değişikliği yaptık. İlk yarının 15 dakikası dışında oldukça fazla pozisyon bulduk. Penaltı kaçırdık. Ama ikinci yarı için söyleyecek bir şey yok. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Böyle gel gitleri sevmem. Deplasman fobisi lafını çok komik buluyorum. Çimler mi değişiyor? Her tarafta seyircimiz var. Oyuncularımız buradaki deplasman seyircisinden çekiniyorsa burada zaten işi yok.

"HİÇBİR MAZERETİMİZ YOK"

Sen penaltı kaçırıp, uygun pozisyonu kaçırıp hatalı gol yersen olayı deplasman fobisine bağlayamazsın. Hiçbir mazeretimiz yok. Salı günü oynayıp Pazar günü maç yapınca yorgunluk kalmaz. Futbolun gereklerini yapmazsan hiçbir şey olmaz. Umarım bunları halledeceğiz. Bunları halledeceğiz. Oyun içinde halledeceğiz, lig içinde halledeceğiz. Ocak ayında halledeceğiz. Gerekirse Haziran ayında halledeceğiz. Galatasaray mağlup olurken bunun hakkını vererek mağlup olacak. Koca Galatasaray takımı ufak tefek bahanelere sığınmayacak. Bugünkü değişikliklerim rotasyon değil bir kurgu denemesidir. Bana göre de ilk yarıda tutmuştur. Sadece Eren'in üzerine binmemek için böyle bir şey denedik.

Bizim penaltıcımız belli. Sinan'ın elinde top. Ama Garry Rodrigues atmak istemiş. Sinan da topu vermiş. Hakemler de çok iyi maç yönettiler, onları da tebrik ediyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)