BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTalat Bulut'a bir şok daha!----

Talat Bulut'a bir şok daha!

Talat Bulut'a bir şok daha!
13 Haziran 2018 - 16:52 www.finansgundem.com

Yasak Elma setinde yaşanan 'taciz skandalı’nın yankıları sürüyor.

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde Talat Bulut'un kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut iddiaları yalanlasa da hakkında dava açılmıştı. Bugün 'taciz skandalı' ile ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Oyuncular Sendikası'ndan sonra aralarında Ahu Öztürk, Kenan Tekeş, Seren Yüce ve Tolga Karaçelik gibi isimlerin olduğu 56 yapımcı ve yönetmen Talat Bulut'a tepki gösterdi: 'Artık Talat Bulut'a film ve dizilerimizde yer vermeyeceğiz.'

İŞTE YÖNETMEN VE YAPIMCILARIN ORTAK AÇIKLAMASI

Türkiye sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak, ülkemizde her alanda olduğu gibi, sektörümüzde de kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olayları yaşandığını biliyoruz ve setlerimizde bu olayların son bulması için elimizden geleni yapıyoruz.

Yasak Elma adlı televizyon dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un, sette bir kostüm asistanını taciz ettiğini, kostüm asistanı genç kadının süreci yargıya yansıtma kararıyla birlikte öğrendik.

 
Bizler, Türkiye toplumunda taciz ve istismar vakalarını ifşa etmenin kadınlar için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ‘kadının beyanı esastır’ ilkesine inanıyoruz.

Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz.

Sektörümüzde kadına yönelik şiddet, taciz ve istismarın takipçisiyiz, kamera önündeki ve arkasındaki bütün kadın arkadaşlarımızın yanındayız.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru13 Haziran 2018 22:05

    bu ülkede taciz iddiasına hakimler savcılar sorgusuz sualsiz işlem yapıyor,adam yaralamak hırsızlık serbest...