BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringQNB Finansleasing Leaseurope sıralamasında yükseldi----

QNB Finansleasing Leaseurope sıralamasında yükseldi

QNB Finansleasing Leaseurope sıralamasında yükseldi
23 Temmuz 2018 - 11:56 www.finansgundem.com

QNB Finansleasing, Avrupa leasing sektörünün yüzde 94’ünü temsil eden Avrupa Leasing Şirketleri Federasyonu Leaseurope’un 2017 yılı raporunda 42. sırada yer aldı.

Her yıl, Avrupa bölgesinde faaliyet gösteren leasing şirketlerinin kiralama hacimleri ve portföyleri hakkında yıllık değerlendirme raporu hazırlayan ve sıramala yapan Avrupa Leasing Şirketleri Federasyonu Leaseurope’un 2017 raporunda QNB Finansleasing, bir önceki yıla göre beş basamak birden yükseldi. 

Türkiye’de leasing sektörünün gelişmesi için çalışamalarını sürdürdüklerinin altını çizen QNB Finansleasing Genel Müdürü Metin Karabiber, yayımlananraporla ilgili; “Avrupa genelinde leasing ve otomotiv kiralama endüstrisi üzerine çalışmalar yapan Leaseurope listesinde 2017 yılında bir önceki yıla göre beş basamak ilerleyerek 42. sırada yer aldık. Bu başarımızda, içerisinde buluduğumuz piyasanın talepleri doğrultusunda uygun ve hızlı finansman modellerinin oluşturulmasına yaptığımız katkıların etkisi büyük. Ayrıca hızla gelişen ve iş yapış süreçlerinin hızla dijitalleştiği günümüz şartlarına ayak uyduracak yenilikçi ve hızlı iş yapış modelleri ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına birçok sistemsel geliştirmenin hayata geçirilmesi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. QNB Finansleasing olarak, 2017 yılında 757 Milyon dolarlık yatırım finansmanı hacmi yaratarak, bir önceki yıla göre aktiflerimizi yüzde 65 oranında büyüttük. 2018 yılının ilk çeyrekte de 176 Milyon dolar yatırım finansmanı hacmi yaratarak, pazar payımızı koruyoruz.” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)