BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNBC'den yeni iddia: Brunson bir kaç gün içerisinde...----

NBC'den yeni iddia: Brunson bir kaç gün içerisinde...

NBC'den yeni iddia: Brunson bir kaç gün içerisinde...
11 Ekim 2018 - 21:37 www.finansgundem.com

ABD'li NBC televizyonu, Türkiye ile ABD'nin Brunson konusunda anlaşmaya vardığını ve rahibin bir kaç gün içerisinde serbest bırakılacağını iddia etti. Haberin ardından dolar ve euroda ani düşüş yaşandı

ABD’nin önde gelen televizyonlarından NBC, darbe girişiminin ardından tutuklanan ve Türkiye ile ABD arasında krize neden olan ABD’li papaz Andrew Brunson’ın, iki ülke arasındaki ‘gizli’ bir anlaşmayla birkaç güç içinde serbest bırakılacağını iddia etti.

Haberde Donald Trump yönetiminden üst düzey yetkililerin Türkiye’yle anlaşma yaptığı ve Brunson’ın hakkındaki suçlamaların cuma günkü duruşmada düşürüleceği bilgisine yer verildi. Bilginin kaynağı olarak üst düzey ABD’li yetkililer gösterildi.

NAUERT: BİR ANLAŞMADAN HABERİMİZ YOK

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert Türkiye'de tutuklu olan Rahip Andrew Brunson ile ilgili açıklama yaptı.

Neuert, Pastör Andrew Bronsun'un salıverilmesi için Türkiye'yle yapılan herhangi bir anlaşmadan haberleri olmadığını söyledi.

Sözcü, "Rahip Brunson'un serbest bırakılmasını bekliyoruz. Brunson'un serbest bırakılması iki ülke ilişkileri için önemli bir adım." dedi.

DOLAR VE EURODA ANİ DÜŞÜŞ

Haberin yayınlanmasının arından ise dolar ve euroda sert düşüş gözlendi. Dolar, 5.9055 lira seviyesine gerilerken, euro ise 6.854 liraya kadar geriledi.

AVUKATI EV HAPSİNİN SONLANDIRILMASINI BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

ABD'li pastör Andrew Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, müvekkiline yönelik uygulanan ev hapsinin cuma günü görülecek duruşmada sonlandırılmasını beklediklerini belirtmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)