BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMükremin Çepni büyükşehir belediye başkanlığına aday----

Mükremin Çepni büyükşehir belediye başkanlığına aday

Mükremin Çepni büyükşehir belediye başkanlığına aday
16 Kasım 2018 - 17:00 www.finansgundem.com

TEDAŞ eski Genel Müdürü Mükremin Çepni, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Kayseri’nin sevilen simalarından, bürokraside önemli görevlerde bulunan TEDAŞ eski Genel Müdürü Mükremin Çepni, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu makamında ziyaret ederek adaylık başvuru dilekçesini veren Mükremin Çepni “Kayseri bugüne kadar güzel hizmetleri görmüş nadide şehirlerimizden biridir, bizde bu güzel şehri çok daha ileri götürmek gerek imar gerekse şehircilik açısından dünya şehirleri ile yarışır hale getirmek için birikimlerimizi şehrimiz yararına kullanmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Mükremin Çepni’nin aday adaylığı başvuru dilekçesini kabul eden AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu ise “Mükremin Bey’in müracaatı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bürokrasideki uzun yıllar süren tecrübe birikimini şehrimiz yararına kullanacağından ve güzel işler yapacağından zerre miktar şüphemiz yoktur. Kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

MÜKREMİN ÇEPNİ KİMDİR?

Kayseri’de 1963 yılında dünyaya gelen Mükremin Çepni, ilkokulu Kayseri Birlik Mensucat İlkokulunda, ortaokulu Aydınlıkevler Ortaokulunda, liseyi Kayseri Lisesinde bitirdikten sonra yüksek tahsilini Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde tamamlayarak Elektrik-Elektronik Mühendisi olmuştur. Mezun olduğu ilk yıllarda kendi özel bürosunda proje mühendisliği yapan Çepni sonraki yıllarda ise Türkiye Elektrik Kurumu (TEK) Erciyes Elektrik Dağıtım Müessesesinde Elektrik Mühendisi olarak çalışmış, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketinde (KCETAŞ) uzun yıllar çeşitli müdürlük görevlerinde bulunmuştur. 2012-2013 yılları arasında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlüğü görevini yürüten ÇEPNİ, 2013-2016 yılları arasında TEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevi ile Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (OEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de başarıyla yürütmüştür.

Çepni, teknik görevlerinin yanı sıra sivil tolum kuruluşlarında da önemli görevlerde bulunmuş olup, sırasıyla Kayserispor Yönetim Kurulu üyeliği, Türkiye Gaziler ve Şehit Yakınları Vakfı Kurucular Kurulu Üyeliği, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Vekilliği, Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, TEDAŞSPOR Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Elektrik Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu üyeliğini de yapmıştır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)