BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyarmıştı! Fırtına ağaçları devirdi----

Meteoroloji uyarmıştı! Fırtına ağaçları devirdi

Meteoroloji uyarmıştı! Fırtına ağaçları devirdi
25 Eylül 2018 - 00:12 www.finansgundem.com

Meteoroloji, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Uyarının hemen ardından Marmara'da kuvvetli fırtına etkisini göstermeye başladı. Ağaçlar devrildi, deniz ulaşımı aksadı

Meteorolojiden yapılan açıklamada Batı Karadeniz, Marmara ve Ege Bölgesi'nde fırtına beklendiği bildirilmişti. Gece saatlerinde başlayan şiddetli fırtına, İstanbul'da etkili oldu. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın cuma öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'de kuzey yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına beklendiği açıklanmıştı.

Beklenen fırtına, İstanbul'da gece saatleriyle birlikte etkisini gösterdi. Yer yer ağaçlar devrilme aşamasına gelirken, İstanbul Boğazı’nda dalgalar kıyıya çarparak yüksekliğe çıkıyor. Rüzgar genel olarak kıyı kesimlerinde daha fazla etkili olurken, yer yer yüksek kesimlerde de etkisini gösteriyor.


Vatan Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle gece saat 02.00 sıralarında bir ağaç yola devrildi. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. DHA'nın haberine göre; devrilen ağaç iş makinesiyle kaldırıldı.

Polis ekipleri, ağacın kaldırılma çalışmaları sırasında trafiği bir süre Aksaray yönüne kapattı. Ağacın kaldırılma işlemi tamamladıktan sonra trafik normale döndü.

Rüzgarın sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öğrenildi.

ŞİDDETLİ RÜZGAR, AĞACI LÜKS OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DEVİRDİ

Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde Şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülen ağaç, sokakta park halinde bulunan bir otomobilin üzerine devrildi. Otomobil içerisinde kimsenin bulunmaması muhtemel bir kötü durumun önüne geçerken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

İTFAİYE SOKAĞA GİRMEKTE ZORLANDI

Olay sonrası, otomobil sahibi itfaiye ekiplerine haber verdikten sonra, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sokağın dar olması ve hatalı parklanmalardan dolayı sokağa girmekte zorluk çekti. Ağaç itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından kaldırıldı.

İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli

 

ULAŞIMDA AKSAMALARA KARŞI UYARI

Marmara Bölgesi'nde de yarın kuzeydoğudan kuvvetli esmesi beklenen rüzgar, çarşamba günü ilk saatlerden itibaren aynı yönden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek.

Kuzey ve Orta Ege'de ise yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın çarşamba günü ilk saatlerden itibaren şiddetini artırarak 7 ila 9 kuvvetinde (75-95 kilometre/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara, Kuzey ve Orta Ege'deki kuvvetli rüzgar ve fırtınanın cuma öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yetkililer, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarıda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)