BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMasallardan damaklara uzanan bir gece----

Masallardan damaklara uzanan bir gece

Masallardan damaklara uzanan bir gece
25 Nisan 2018 - 12:05 www.finansgundem.com

Ezel Akay 29 Nisan pazar akşamı Ayvalık Denizyıldızı’nda hikayeleri ile dillere destan yemekleri pişirip anlatacak

Kuzey Ege’nin güzel kasabası Ayvalık ünlü yönetmen Ezel Akay’ı ağırlıyor. Akay, masallardan damağa uzanan yemekleri ile 29 Nisan Pazar akşamı Ayvalık Denizyıldızı’nda olacak. Hem pişirip hem sunacağı yemekleri ile Ezel Akay, Ayvalık’a özgü biricik tatları da sofrasından eksik etmeyecek.

Ezel Akay reçetelerini kendisinin oluşturduğu, menüsü ve konsepti Aslı Atasoy tarafından geliştirilen ‘Masaldan Damağa’ isimli etkinlikte geçmişi hikayelere dayanan özel yemekleri Denizyıldızı Restoran’da misafirlerine sunacak. Ayvalık’ın gözdesi zeytinyağının başrolde olduğu bu etkinlikte yemekler çok özel içecekler ile ikram edilecek.

Masalları bu kez sofrada

Sineması ile de masallar anlatan Ezel Akay bu kez sofraya koyduğu bir kaç tabak ile misafirlerini güzel yemekler ve hikayelerle dolu bir gecede ağırlayacak. Ayvalık’ın her sezon ilgi gören mekanı Denizyıldızı misafirleri için özel bir gece sunmanın heyecanını paylaşıyor.  Sofrada siz de olun.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)