BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu'ndan Gül'e bizim adayımız ol teklifi----

Karamollaoğlu'ndan Gül'e bizim adayımız ol teklifi

Karamollaoğlu'ndan Gül'e bizim adayımız ol teklifi
26 Nisan 2018 - 07:34 www.finansgundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İYİ Parti ve CHP'nin ortak adaylığa olumsuz yanıt vermesinin ardından Abdullah Gül ile bir araya geldi. Karamollaoğlu, Gül'ü Saadet Partisi'nin adayı olması için iknaya çalıştı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İstanbul’da bir araya geldi. SP Lideri Karamollaoğlu’nun, Gül’ün çatı adaylığı konusunda İYİ Parti ve CHP’den gelen olumsuz haberlerin ardından, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü Saadet Partisi’nin adayı olması için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Gül’ün bu teklife ne yanıt verdiği önümüzdeki günlerde belli olacak. Görüşme dün saat 14.00’te 11’inci Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nin bulunduğu Ayazağa Kasrı’nda gerçekleşti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 2.5 saat sürdü. SP Lideri Karamollaoğlu, merakla beklenen görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapmadan ofisten ayrıldı. 11’inci Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nden de görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı.

Abdullah Gül önceki gün Beşiktaş’ta düzenlenen Necmettin Erbakan Ödülleri törenine SP Lideri Temel Karamollaoğlu ile birlikte katılmıştı. Bu buluşmanın hemen ertesinde yeniden bir araya gelen iki ismin gündeminde Gül’ün olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı vardı. (Hürriyet / Özgür Altuncu)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)