BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKanal İstanbul'da kritik karar yarın açıklanacak----

Kanal İstanbul'da kritik karar yarın açıklanacak

Kanal İstanbul'da kritik karar yarın açıklanacak
14 Ocak 2018 - 17:27 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Arslan, yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları anlatacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları paylaşacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Daha önce proje kapsamında 5 alternatif üzerinde çalışıldığını belirten Arslan, söz konusu çalışmanın tamamlandığını söylemişti.

Arslan, projenin, yap-işlet-devret kamu-özel iş birliği karma modeliyle yapılacağını, Kanal İstanbul çevresindeki yapılaşmanın kentsel dönüşümle çözüleceğini kaydetmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dbb14 Ocak 2018 21:49

    Ekonomimiz bunu kaldırmaz. Buradan geçecek gemilerden de 3. Köprü ve izmir yolundaki aldığınız gibi fahiş ücretler alabilecek misiniz çok merak ediyorum????!!!!

  • Zeynep ( gerçeği)14 Ocak 2018 21:41

    Proje = Ne israfı , işte bu kadar anlıyorsunuz ülkenin gelecegi ve tarih ve siyasetten ...Bu proje ile Montrö Bogazlar Sözleşmesi atıl kalacak , İstanbul Bogazı için hem tehlike geçmiş olacak hem de savaş gemileri zırt pırt geçemeyecekler benim su yolumdan ve Karadeniz 'de Abd varlıgı zora girecek . O kadar önemli ve hayırlı bir iş ki bu , ne köprülere benziyor , ne tünellere ... Dogrusu , ben bile inanmıyordum , mutlaka Abd veya Almanya taş koyar , yapamayız diyordum ama yapıyor , yapacak ADAM belli ...:)

  • Hadi15 Ocak 2018 08:29

    Hadi zorla bakalım gemileri oradan geçirmeye. Tarihten ve denizcilikten anlamayan zat. Betona yapan zihniyetten çok çektik, başta ODTÜ ve AOÇ ve marmara Kuzey ormanları olmak üzere de ne kadar orman varsa ırzına geçen de aynı zihniyet. Yeter artık.

  • Proje14 Ocak 2018 17:46

    Proje çılgın değil israf. Birtakım inşaat şirketleri zengin olsun diye yapılan lüzumsuz bir hamle. Üstelik gemileri oradan geçmeye bile zorlayamayacagiz.