BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİnanlar İnşaat'ın genel müdürü kayıp----

İnanlar İnşaat'ın genel müdürü kayıp

İnanlar İnşaat'ın genel müdürü kayıp
16 Nisan 2018 - 17:26 www.finansgundem.com

Şirketinin iflasını isteyen İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan yurt dışına çıktığını açıkladı. Şimdi de Gülsen Ramazanoğlu'nun da kayıp olduğu iddia ediliyor.

Yarım asırı deviren İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan'ın yurtdışına kaçtığı ortaya çıkmıştı. İnan'ın yanı sıra şirketin genel müdürü konumunda olan Gülsen Ramazanoğlu'nun da kayıp olduğu iddia ediliyor.

İnanlar İnşaat yetkililerinin sırra kadem basması gündemdeki yerini korurken; Hürriyet'in haberine göre, Serdar İnan’ın yanı sıra İnanlar İnşaat Genel Müdürü Gülsen Ramazanoğlu’nun da yurtdışında olduğu öne sürülüyor. Ramazanoğlu’nun; İnan Ailesi ile aynı yerde bulunduğu iddia ediliyor. Serdar İnan’ın kardeşi Murat İnan’ın da yurtdışında olduğu belirtiliyor. Bu arada Ramazanoğlu’nun, Serdar İnan’ın eşinin akrabası olduğu öğrenildi. Bankaların haciz başlattığı İnanlar İnşaat’ın merkez ofislerine gidildiğinde kimseye ulaşılamıyor.

Flaş gelişme... İnanlar İnşaat iflasını istedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)