BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’de dijitalde bir yenilik daha----

Garanti’de dijitalde bir yenilik daha

Garanti’de dijitalde bir yenilik daha
18 Temmuz 2018 - 11:03 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, bir ilke daha imza atarak Taşıt Kredisi ürününü dijital kanallarından da sunmaya başladı.

garanti.com.tr üzerinden hizmete sunulan Dijital Taşıt Kredisi Sistemi ile tüm gerçek kişiler, bireysel ya da ticari amaçlı taşıt kredisi talepleri için hem ödeme planı hesaplaması yapabilecek hem de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. Başvuruya ilişkin ön değerlendirme anında gerçekleştirilecek olup, ön onay verilen başvurular için işlemlere anlaşmalı bayi ya da şubelerden devam edebilecek. 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Güldü, “Garanti Bankası olarak, müşterilerimizin dijital kanalları kullanma alışkanlığına uygun şekilde, hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, müşterilerimiz artık taşıt kredisi başvuru işlemlerini de dijital olarak gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de bu kapsamda bir ilk olan yeni hizmetimiz sayesinde, bireysel veya şahıs şirketi sahibi müşterilerimiz bundan böyle taşıt kredisi başvurularını dijital olarak yapıp sonucunu da anında öğrenebilecek. Hesap makinesi özelliğiyle bütçelerine uygun şekilde ödeme planlarını hesaplayabilecek, şubeye gitmeden ya da çağrı merkezine dahi ihtiyaç duymadan başvuru işlemini kolayca tamamlayarak hemen ön onay alabilecek. Ön onayı alan müşteriler aynı zamanda harita üzerinden anlaşmalı bayilerimiz ve şubelerimiz hakkında bilgi alıp, işlemlerini hızla sonuçlandırarak yeni aracına sahip olacak.” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)