BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Leasing’e 50 milyon euro kredi----

Garanti Leasing’e 50 milyon euro kredi

Garanti Leasing’e 50 milyon euro kredi
27 Haziran 2018 - 11:23 www.finansgundem.com

Garanti Leasing, EBRD'den 50 milyon euro tutarında kredi aldı

Garanti Leasing, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 50 milyon Euro karşılığı Türk Lirası değerinde kredi anlaşması imzaladı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Fonu'nun (TurSEFF III) üçüncü aşaması kapsamında sağlanan kredi ile Türkiye'de enerjinin sürdürülebilir kullanımı Avrupa Birliği tarafından teknik işbirliği programı ile destekleniyor. Kredi limitindeki alt krediler, Türkiye'de kaynak verimliliğinin ve yenilenebilir enerji kredilerinin yaygınlaşmasını kolaylaştırarak, enerji verimliliği, su verimliliği, atık minimizasyonu ve küçük ölçekli yenilenebilir enerji yatırımları gibi yatırımlarla yeşil ekonomiye katkıda bulunacak.

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, Türkiye'de leasing’in KOBİ’lerin uzun vadeli finansman ihtiyaçlarına önemli bir çözüm sunduğunu belirterek “KOBİ'lerin enerji tasarrufuna yönelik projelerini uygun kredi oranları ile finanse etmek için yapılan anlaşma ile Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Fonunu kullanacağız. KOBİ odaklı stratejisi ve ülke çapındaki geniş müşteri tabanı ile Garanti Leasing her zaman KOBİ'lerin güvenilir iş ortağı olmuştur. Bu kredi, aynı zamanda EBRD’nin uluslararası piyasalarda önemli bir oyuncu olan Garanti Leasing ve Türkiye ekonomisine duyduğu güveni göstermektedir.” dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)