BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası 6 önemli kategoride ödül aldı----

Garanti Bankası 6 önemli kategoride ödül aldı

Garanti Bankası 6 önemli kategoride ödül aldı
08 Kasım 2018 - 14:53 www.finansgundem.com

Garanti Bankası “Batı Avrupa’nın En İyi Mobil Bankacılığı” ve “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” da dahil 6 önemli kategoride ödül aldı

Dijital bankacılık alanına yaptığı yatırımlarla sektörüne öncülük eden Garanti Bankası, aldığı ödüllerle de çalışmalarını taçlandırıyor. Garanti, bu yıl dünyanın önde gelen finans kurumlarından Global Finance tarafından bireysel bankacılık ana kategorisinde “ Batı Avrupa’nın En İyi Mobil Bankacılığı” ve “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” seçildi. Global Finance tarafından Londra’da düzenlenen törende, Garanti Bankası adına ödülleri Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer aldı.

Garanti Bankası bu ödüllere ek olarak, bireysel ana kategorisinde ”Dünyanın En İyi Web Sitesi Tasarımı”, “Batı Avrupa’nın En İyi Web Sitesi”, “ Batı Avrupa’nın En İyi Entegre Bireysel Bankacılık Sitesi” ve “Batı Avrupa’nın En İyi Sosyal Medya Pazarlama ve Hizmetleri” olmak üzere dört farklı kategoride daha ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Dijital bankacılık alanındaki çalışmalarımızla aldığımız ödüller müşterilerimiz için yarattığımız değerleri taçlandırması açısından bizim için çok kıymetli… Global Finance tarafından, Türkiye içerisindeki ödüllerimizin yanı sıra ‘Batı Avrupa’nın En İyi Mobil Bankacılığı” seçilmekten de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Ortaya koyduğumuz yenilikler ve yarattığımız değerle dijital bankacılığa yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüseyin yıldırım09 Kasım 2018 10:42

    garanti bankası bence bu ödülü layıkıyla hakkeden bankaların en başında.yıllardır bu yönde ilklerden ve ciddi yatırımlar yapıyor kendisini devamlı güncelliyor.Hem sektör hem de ülkemiz için gurur verici.Tebrikler..