BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed'e faiz tavsiyesi----

Fed'e faiz tavsiyesi

Fed'e faiz tavsiyesi
19 Haziran 2018 - 08:29 www.finansgundem.com

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic "Bu yıl sadece bir faiz artırımı daha yapılması görüşüme bağlıyım" dedi

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, Fed'in bu yıl sadece bir faiz artırımı daha yapılması yönündeki görüşünü devam ettirdiğini söyledi.
"Ben hala 3 artırımdayım" diye konuşan Bostic, "Güzel istikrarlı bir hızla gidiyorum ve ne kadar hızlı şekilde hareket etmemiz gerektiğini verilere bırakıyorum. Daha fazla faiz artırımına ihtiyacımız olduğunu işaret eden hiçbir şey görmüyorum" dedi. 
Fed'in her FOMC toplantısından sonra basın toplantısı yapmasının piyasaların her toplantıyı aynı ağırlıkta görmelerini sağlanması için iyi bir şey olduğunu ifade eden Bostis, Fed'in enflasyonun önümüzdeki yıllarda yüzde 2,1'i geçmesini beklemesinin yüzde 2 hedefinden kayda değer bir farkı olmadığını da savundu.Savannah'ta konuşan Bostic, ABD ekonomisini iyi bir iş çıkarmakta 
olduğunu ve para politikasını daha nötr bir duruşa doğru ilerletmekte olduklarını belirtirken, büyüme devam ettikçe fai artırımlarını sürdürmek konusunda rahat olduklarını da vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)