BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEski Fenerbahçeli Hooijdonk'tan Cocu'ya uyarı----

Eski Fenerbahçeli Hooijdonk'tan Cocu'ya uyarı

Eski Fenerbahçeli Hooijdonk'tan Cocu'ya uyarı
18 Haziran 2018 - 05:03 www.finansgundem.com

Hollandalı teknik direktör Philip Cocu'nun Fenerbahçe ile anılmasının ardından daha önce sarı-lacivertli formayı giyen van Hooijdonk'tan uyarı geldi: 4 maç kaybedersen evine gönderilirsin

Hollanda spor basınına göre, Fenerbahçe’nin teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü Phillip Cocu ile ilgili seçimi, “sürpriz bir karar.” BBC’de yer alan habere göre Hollanda dışında uluslararası antrenörlük deneyimi bulunmayan eski orta saha oyuncusunun, Fenerbahçe’de başarılı olup olmayacağı tartışılıyor.

Hollanda medyasına göre, Ali Koç’un başkanlığa seçilmesinden sonra yeniden yapılanma sürecine giren Fenerbahçe, Cocu ile anlaşmaya vardı. Şu an tatilde olan ve herhangi bir açıklama yapmayan Hollandalı teknik adamın transferi, gelecek hafta İstanbul’da resmen duyurulacak.

Phillip Cocu, İstanbul’a yardımcı antrenör olarak, Fenerbahçeliler’in yakından tanıdığı ve sevdiği bir ismi, sarı-lacivertlilerim eski yıldızı Dirk Kuyt’ı götürecek.

Spor kamuoyu, Cocu’nun Türkiye Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe teknik direktörü olarak başarı sağlayıp sağlayamayacağını tartışıyor.

VAN HOOIJDONK: CADI KAZANI!

Hollanda Televizyonu (NOS) yorumcusu ve eski Fenerbahçeli futbolcu Pierre van Hooijdonk da, Fenerbahçe’nin Cocu tercihini “şaşırtıcı” bulanlardan.

Hollandalı teknik adamın PSV kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirten van Hooijdonk, “Cocu, yaptığı anlaşmaya sadık kalan biridir. Demek ki, Fenerbahçe’nin teklifini çok önemli bir şans olarak görüyor” diyor. Fenerbahçe’nin, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğuna işaret eden van Hooijdonk, fanatik taraftarları ve sürekli çalkantılar nedeniyle aynı zamanda bir “cadı kazanı” olduğunu da vurguluyor.

Hollandalı eski yıldız, Cocu’ya, “Fenerbahçe büyük bir kulüp ancak 4 kez maç kaybedersen, hemen eve de gönderilebilirsin” diye uyarıyor.

Pierre van Hooijdonk’a göre, Philip Cocu’nun Fenerbahçe’de başarılı olması için önemli fırsatlar var.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)