BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal, Fenerbahçe'ye geliyor mu?----

Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye geliyor mu?

Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye geliyor mu?
10 Ekim 2018 - 14:46 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübe yönelik olarak önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe TV'de yaptığı açıklamada "Ersun Yanal'ın takımın başına getirilmesinin planlarında olmadığını" söyledi.

Koç "Tahminimizden çok daha olumsuz bir tablo var. Köklü değişim dedik, büyük hayaller dedik. Tabii bunların içinde riskler var, sancılar var. Hocamız, sportif direktörümüz, yönetimimiz, takımımız, pekçok şey eleştiriliyor. Bunu da anlayışla karşılıyorum" dedi.

"Şansın hiç yanlarında olmadığını" söyleyen Ali Koç, "Fenerbahçe'nin sekiz haftalık sonuçlardan ibaret olmadığını, uzun süreli projelerden bahsettiklerini, çok daha iyisini yapacaklarını ve bundan şüphe edilmemesi gerektiğini" vurguladı.

'Ersun Yanal planlarımızda yok'

Financial Fair Play kuralları nedeniyle Giuliano ve Souza'yı satmak zorunda kaldıklarını anlatan Koç, !Çubuklu sahada mücadele ederken yuhalamayı kabul edemiyorum. Futbolcu yuhalamak, olumsuz tezahürat, bizlerin alışmadığı bir ortam. Son birkaç senedir tribünlerde görmeye başladık. Kabul edilemez olduğunu söyledim." diye konuştu.

Ali Koç Ersun Yanal'ın takımın başına getirilip getirilmeyeceği sorusuna ise ""Dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacağını düşünüyorum. Ersun Yanal hocamız planlarımızda yok. Olmayacağına emin, olun. Bu sevdaya son vermenizi rica ediyorum." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)