BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğan Hakyemez hayatını kaybetti----

Doğan Hakyemez hayatını kaybetti

Doğan Hakyemez hayatını kaybetti
11 Temmuz 2018 - 21:06 www.finansgundem.com

Türk basketbolunun duayenlerinden Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli basketbolcu ve milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bugün kontrol için gittiği hastanede bir operasyon geçiren Hakyemez, daha sonra kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı.

68 yaşındaki Doğan Hakyemez'in Antalya'da kontrol için gittiği hastanede dört kalp damarının tıkalı olduğu tespit edilmiş ve operasyon geçirdiği kaydedilmişti. Doğan Hakyemez, işlemin ardından kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yoğun bakımdaki Hakyemez, hayatını kaybetti.

TÜRK SPORU YASTA

Duayen ismin kaybı sonrasında başta Türkiye Basketbol Federasyonu olmak üzere kulüplerden başsağlığı mesajı geldi.

Anadolu Efes: "Antalya'da tedavi gören basketbolun efsane isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

Galatasaray: "Türk basketbolunun duayen ismi, eski oyuncumuz Doğan Hakyemez’in Antalya’da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğan Hakyemez’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk Basketbol Camiasına başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe: "Türk basketbol tarihinin önemli isimlerinden biri olan, ülke basketboluna sayısız hizmetlerde bulunmuş, Kulübümüzde de bir dönem görev yapmış, milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez’in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Karşıyaka: "Türk basketbolunun duayen isimlerinden, 1985-86 sezonunda takımımızda oynamış olan, Doğan Hakyemez’in kaybının acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. PınarKarşıyaka ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, basketbol camiasına ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz."

Türkiye Basketbol Federasyonu: "A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın eski oyuncularından ve yöneticilerinden Doğan Hakyemez’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz."

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu: "Basketbolumuza hem sporcu hem de yönetici olarak uzun yıllar başarıyla hizmet eden, değerli büyüğüm Doğan Hakyemez ağabeyimin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi olmak üzere; sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dilerim."

Antalyaspor: "Türk basketbolunun duayeni Doğan Hakyemez’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor Basketbol Takımımızda Genel Menajerlik görevi de yapmış olan Doğan Hakyemez’e Allah’tan rahmet, spor camiası ve kederli ailesine başsağlığı dileriz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)