BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyanet camilerden Fetih Suresi okutacak----

Diyanet camilerden Fetih Suresi okutacak

Diyanet camilerden Fetih Suresi okutacak
20 Ocak 2018 - 20:06 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Afrin sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için bütün camilerimizde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için bütün camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacağını ve dua edileceğini bildirdi.

Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla tüm müftülükler ve Diyanet personeline mesaj göndererek, bütün camilerde Türk ordusu için dua edileceğini belirtti.

Erbaş, şunları kaydetti:
"Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için bütün camilerimizde bu akşam yatsı ve yarın sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Bütün görevlilerimizden söz konusu programı icra etmelerini önemle rica ederim."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert Erkan Tülü20 Ocak 2018 20:34

    Okuyalım dau okuyalım uçaklarımıza bir şey olmasın sağ salim gidip gelsinler ama bu hareket kara da yüz yüze bir çarpışma değil , oradaki bölgeyi de işgal etmek değil.Türkiye orada kurulmak istenen terör ordusuna karşı olduğunu , kararlılığını göstermiştir.Uçaklar bombalıyor.Suriye tarafından bizim sınırı geçip saldıran ne bir uçak var nede bir güç.Zaten olamaz.Yani Fetih suresini Allah göstermesin zor günler için saklayalım derim.Aynen kandilin bombalanması gibi bir şey diye düşünüyorum.İnşallah Türkiye bu harekatıyla dosta düşmana neler yapabileceğini göstermiş olur.