BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBorusan'a iki uluslararası ödül birden----

Borusan'a iki uluslararası ödül birden

Borusan'a iki uluslararası ödül birden
12 Temmuz 2018 - 16:11 www.finansgundem.com

Uluslararası Peer Awards for Excellence ödül töreni Borusan’ın gurur gecesi oldu

İnsan kaynakları politikalarında çalışanlarının profesyonel gelişimine, yönetime katılımına ve gençlerin desteklenmesine her zaman öncelik veren Borusan bu yöndeki iki projesi ile iki önemli global ödülün sahibi oldu.

Uluslararası düzeyde saygın bir organizasyon olan Peer Awards for Excellence ödüllerinin İnsanlar & Performans dalında, Borusan “Alpha Genç Yetenek Programı” Yeteneğin Beslenmesi (Nurturing Talent) kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Borusan’ın online geri bildirim aracı “Puantum” ise aynı dalda Teknoloji Kullanımı kategorisinde inovatif ve sektörüne değer katan Özel Jüri Ödülü’nü kazandı. Ödüller Londra’da düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

İnovatif yaklaşımlarla teknoloji bir arada!

Avrupa’nın en önemli ve saygın ödül organizasyonlarından biri olan Peer Awards’da projeler jüriler tarafından değil, finalistler tarafından değerlendiriliyor. Organizasyon finalistlerin birbirlerinin yenilikçi başvurularını inceleme, onları yakından tanıma ve değerlendirme olanağına sahip olma özelliği ile iş dünyasına ilham veriyor.

Kazanılan ödüllerle ilgili bir değerlendirme yapan Borusan Holding İK Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş şunları söyledi:

“Borusan’ın insan kaynakları politikaları Borusanlıların profesyonel formasyonlarını ve yeteneklerini geliştirmeye, onların potansiyellerini hayata geçirmelerine yardımcı olmaya odaklanıyor. Bu çerçevede gençlerin gelişimine büyük önem veriyoruz. Politikalarımızı inovatif bir yaklaşımla ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak oluşturuyor ve uyguluyoruz. Son derece önemli ve başarılı sonuçlar aldığımız iki projemizin böylesine saygın bir organizasyonda bizzat iş dünyasının temsilcileri tarafından takdir edilerek ödüllendirilmesi bizi hem mutlu etti, hem de geleceğe yönelik motivasyonumuzu artırdı. Bu yönde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Ödül kazanan programlar başarılı sonuçlar veriyor!

Borusan Alpha Genç Yetenek programı kapsamında mevcut yılın Haziran/Temmuz döneminde lisans eğitimini tamamlayabilecek öğrenciler değerlendiriliyor. Bu değerlendirme sonrasında tam zamanlı olarak işe alınan gençler 2 senelik yapılandırılmış bir gelişim programına dâhil ediliyor ve geleceğin liderleri olma yolunda destekleniyor.

Borusan, Borusan Alpha Genç Yetenek Programı ile Borusan Alpha Staj Programı arasında bir köprü oluşturarak genç yeteneklerle henüz eğitimlerini sürdürürken çalışmaya başlamayı ve onları profesyonel hayat için geliştirmeyi amaçlıyor. Borusan Alpha Staj Programı kapsamında, üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri uzun dönem stajyer olarak alınıyor. Mezun olan stajyerler Borusan Alpha Genç Yetenek Programı için değerlendiriliyor ve Borusan yolculukları devam ediyor.

Borusan Grubu’nun en fazla odaklandığı konulardan biri de geri bildirim alışkanlığını Performans Kültürü içerisinde sürdürülebilir bir hale getirebilmek. Borusan, dönüşen ve dijitalleşen dünyada geri bildirimin

alışkanlığa dönüşebilmesini destekleyebilmek için “Puantum” adını verdiği online anlık geribildirim aracını tasarlayarak uygulamaya koydu. Uygulamanın sadece ilk 6 ayında grupta 16.000 online geribildirim verildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)