BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayer En Güçlü 100 Marka Listesi’nde bu yıl 3. sırada!----

Bayer En Güçlü 100 Marka Listesi’nde bu yıl 3. sırada!

Bayer En Güçlü 100 Marka Listesi’nde bu yıl 3. sırada!
07 Aralık 2017 - 16:10 www.finansgundem.com

Bayer her yıl yayınlanan En Güçlü 100 Marka Listesinde bu yıl 3. sırada yer alıyor

Bayer dünyanın önde gelen marka inovasyonu ve pazarlama danışmanı şirketi Core Brands (Tenet Partners) tarafından her yıl yayınlanan En Güçlü 100 Marka Listesi’nde bu yıl 3. sırada yer alıyor. Dünyanın lider kurumsal markalarının pazar farkındalığı ve itibar gibi kurumsal özelliklere göre değerlendirildiği listeye göre Bayer, olağanüstü gücünü ve cazibesini inovasyona değer veren kurumsal bir marka olarak ortaya koyuyor.
Perakende, gıda, teknoloji, otomotiv ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren markaların da yer aldığı listede firmalar, pazardaki yüksek bilinirlikleri ve olumlu marka algısı kriterlerine göre değerlendiriliyor. 50 sektör arasından 10.000 tüketici ve şirket temsilcisinin katıldığı anketin sonuçları ise şirketlerin sahip olduğu markaların gücü ve marka değerinin belirlenmesinde ölçüt oluyor.
2017 En Güçlü 100 Marka Listesi’nde Bayer’in yanı sıra Coca-Cola, Hershey, Apple, Walt Disney, Microsoft gibi köklü markalar ilk sıralarda yer alıyor.

Bayer: daha iyi bir yaşam için bilim

Bayer, temel olarak sağlık ve tarımla ilgili Yaşam Bilimi alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer; aynı zamanda inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. 2016 yılı itibarıyla 115.200 çalışana ve 46,8 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,6 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 4,7 milyar Avro düzeyindedir. Bu verilere, 6 Ekim 2015 tarihi itibarıyla Covestro adıyla borsada bağımsız bir şirket olarak yapılandırılan ileri teknoloji polimerleri biriminin rakamları da dâhildir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)