BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerimizi Kur'an-ı Kerim'i tuzaklayarak şehit ettiler----

Askerimizi Kur'an-ı Kerim'i tuzaklayarak şehit ettiler

Askerimizi Kur'an-ı Kerim'i tuzaklayarak şehit ettiler
14 Mart 2018 - 07:25 www.finansgundem.com

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in bombayla tuzaklanan Kur'an-ı Kerim'i yerden kaldırmak isterken şehit olduğu ortaya çıktı.

Afrin'de teröristlerin Kur'an-ı Kerim'i tuzaklayarak hazırladığı bombalı tuzak Uzman Çavuş Orhan Sürmen'i şehit etti. Mehmetçiğin Kur'an-ı Kerim'e olan hassasiyetini bilen PKK/PYD'li teröristler, terk ettikleri bölgede Kur'an-ı Kerim'i bombayla tuzakladı.

TRT World Haber Müdürü Fatih Er, Twitter hesabından Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in yere atılan Kur'an'ı kaldırmak isterken şehit olduğunu duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 13 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek14 Mart 2018 13:09

    Şerefsizler görecek...yerli çift turbo motorlu YFYK insansız hava aracımız, yerli jet motorlu Bayraktar ve Hürjet, ülkeye maliyeti olmayan 7 gün 24 saat sürekli lazer işaretlemesi yapacak ve anında bomba yağdıracak hava platformları devreye girince, sınır bölgelerindeki yeni baraj gölleri dolunca siz göreceksiniz. 3 adet peşpeşe top atan 40 km Fırtına 2 obüsünü, lazerli 1 tonluk mk84 bombayı daha görmediniz. Ay sonu nükleer santralimizin ilk betonu da dökülüyor. Göreceksiniz.