BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArda ruhsatsız silah taşıyormuş----

Arda ruhsatsız silah taşıyormuş

Arda ruhsatsız silah taşıyormuş
12 Ekim 2018 - 10:23 www.finansgundem.com

Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ı dövdükten sonra hastaneye gidip ruhsatsız silahıyla ateş açtığı belirlendi

Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi düştü. Emirgan'da bir eğlence mekanında yaşanan tartışmada Arda Turan, Berkay'a kafa attı ve burnunu kırdı. İddiaya göre, hastaneye giden Arda Turan, Berkay'a 'bu olaya inanıyorsan al bana sık' dedi. Bir süre sonra Arda Turan’ın silahı ateş aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

"SİLAH RUHSATSIZ"

teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programına Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç konuk oldu. Olaya ilişkin raporları okuyup, görüntüleri izlediğini söyleyen Erdinç, Arda Turan’ın silahının ruhsatsız olduğunu açıkladı.

Emrullah Erdinç sözlerine şöyle devam etti:

"Arda Turan’ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı Arda vurulurdu. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Silah mermi ağzında durmaz hazır halde taşınmaz… O silahın gövdesi çekilmediği sürece, mermi ateşlemeye hazır hale gelmez.

Eğer silah patlamasaydı soruşturmaz olmadı. Hastanenin güvenlik görevlisi polisi arıyor, ‘hastanemizin acil servisinde silah patladı’ bilgisini veriyor. Polis gelip incelemeler yapıyor. İlk başlarda Berkay tarafı olayı kapatmaya çalıştı, ne zaman ki hastane polise bilgi verdi ondan sonra Berkay cephesinden de açıklamalar geldi."

Berkay'ın sağlığıyla ilgili doktorundan açıklama

 

Hıncal Uluç Arda Turan'ı yerden yere vurdu!

 

Arda ve Berkay kavgasının polis tutanağı ortaya çıktı

 

Arda Turan emniyette ifade verdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anti-magazin12 Ekim 2018 10:44

    Olayda bir tarafta kankalarıyla birlikte Arda varsa, diğer tarafta Berkay varsa fazla lafa ne hacet. Bu tür olaylarda birşey çıkar mı diye beklemek yanlış. Bu zamana kadar çıkmamış bundan da birşey çıkmaz. Haber niteliği bile yok.