BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlışveriş devi Türk şirketiyle masada----

Alışveriş devi Türk şirketiyle masada

Alışveriş devi Türk şirketiyle masada
20 Mart 2018 - 17:39 www.finansgundem.com

Aras Kargo Genel Müdürü Hikmet Bulduk, Türkiye`ye giriş yapmaya hazırlanan Amazon ile kargo işi için görüşmeler sürdürdüklerini söyledi

Amazon, Türkiye'ye giriş planları yaparken, kargo konusunda da görüşmelerini sürdürüyor.

Aras Kargo Genel Müdürü Hikmet Bulduk, Amazon ile kargo konusunda masada olduklarını söyledi.

Bloomberg HT yayınına katılan Bulduk, "Amazon'un kargo işini kiminle yapacakları konusunda henüz netleşmiş bir durum yok. Süren görüşmeler var. Masada olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

Daha önce Business HT'ye konuşan kaynak Amazon'un İstanbul'un kent merkezinde yer baktığını ve şirketin yıl sonuna kadar Türkiye'ye gelmesinin plan dahilinde olduğunu söylemişti.

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan bir kaynağın Business HT'ye verdiği bilgiye göre, Amazon, küresel bir gayrimenkul danışmanlığı firmasına yaklaşık 6 ay önce İstanbul'da yer bakması için talimat verdi. Şirket İstanbul'da özellikle kent merkezinde yer arıyor. Verilen bilgiye göre şirket operasyonları için 4-5 bin metrekareyi bulan bir alan arıyor. Şirketin 2018 sonuna kadar operasyonlarına başlaması bekleniyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)