BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç'tan oyunculara ceza----

Ali Koç'tan oyunculara ceza

Ali Koç'tan oyunculara ceza
09 Aralık 2018 - 22:17 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin cezası olarak futbolcular ve teknik heyete kafilenin Manisa'dan İstanbul'a otobüsle döneceğini bildirdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Akhisarspor mağlubiyetinin ardından sürpriz bir karar aldı.

Spor Toto Akhisar Stadı'nda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan sarı-lacivertli takım, İstanbul'a otobüsle dönüyor.

3-0'lık mağlubiyetin hemen ardından sarı-lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Ali Koç, yaklaşık yarım saat futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Ali Koç'un soyunma odasında yaptığı konuşma sonunda futbolculara, İstanbul'a uçak yerine otobüsle döneceklerini bildirdiği öğrenildi.

Commolli de otobüste

Öte yandan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de otobüste olduğu kaydedildi.

18 YIL ÖNCE DE...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, 3-0'lık Akhisarspor mağlubiyeti sonrası futbolcular ve teknik heyete 'İstanbul'a otobüsle dönme' cezası kesmesi, bundan 18 yıl önce, Fenerbahçe teknik direktörü Mustafa Denizli'nin takıma verdiği 'otobüs' cezasını akıllara getirdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Mustafa Denizli, soyunma odasından çıkarak takım otobüsüne yöneldi. Denizli, tüm futbolcular otobüse bindikten sonra şoföre döndü ve, "Havaalanına değil, direkt İstanbul'a gidiyoruz." talimatını verdi.

PANATHINAIKOS ATİNA'YA OTOBÜSLE DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezon THY Avrupa Ligi play-off serisinde Fenerbahçe'ye yenilen Panathinaikos'ta kulüp sahibi Dimitris Giannakopoulos da takımına İstanbul'dan Atina'ya otobüsle dönme cezası vermiş ancak bazı basketbolcular bu durumu reddederek uçağa binmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi10 Aralık 2018 00:09

    Spor Takımı hissesi hiç almadım ve almam da ancak bugün merak edip inceledim halka arz fiyatları bugünkü fiyatlar karlılık durumu sadece BJK arz fiyatının üstünde FB ve GS 1/3 fiyatında 2015-2016-2017 sadece BJK yıl sonunda kar(azıcık) açıklıyor diğerleri hasılat ya da yarısı kadar zarar 2018 yılı ise 3 takımda zarar... Spor hisseleri halka iyi sattılar operasyon gayet başarılı şimdi gelsin bedelliler...

  • Çaresizlik içinde kalan bir başkan olarak,09 Aralık 2018 23:38

    Fenerbahçeye getirdiğiniz olabilecek en kalitesiz ve bir daha satılabilmesi mümkün olmayan futbolculara ceza vermeniz gerçekten çok komik. Başkan olur olmaz, FB kötü yönetilmiş, çok büyük borçları olan bir kulüp devir aldık diyerek göreve başladınız, ama FB yi tam olarak batırdınız maalesef.

  • fb09 Aralık 2018 22:52

    DEFOL HEMEN!

  • Fenerbahçe Haydar09 Aralık 2018 22:48

    Sosyete çocuğu Ali Koç istifa et biz seni birşey zannedip kandık yazık sana